Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

). A tak poważnie kontynując to na moje facet który nie zajmuje się swoją partnerką i nie obchodzi go co się dzieje z nimi w ciąży(szczególnie,bo nie tylko w tym okresie ma),to nie facet a ...hmm...jakby tu określić...jakiś totalny kretyn i dupek jeżeli nie docenia najważniejszej rzeczy jaką ma.Bo facet to nie tylko silny kolo od zarabiania kasy na dom ale również podpora całej rodziny.
Ijuż nawet bym uległ tej głupiej procedurze ale w moim szpitalu jest bez sens totalny ,bo jest to wojewódzki szpital a jest w mieście tylko jedna porodówka,a do tego część sal jest wynajmowane innym oddziałom przez co nie ma możliwości nawet wynająć osobnego pokoju,W SZPITALU WOJEWÓDZKIM!!!!

Hehe, ale jeszcze mamy czas, wiec zobaczymy jak to bedzie
A podobno u mnie w szpitalu w Gdyni za poród rodzinny trzeba zapłacic, co mnie troche dziwi, bo niby czemu
Na szczescie przyszłemu tatusiowi to nie robi i nie zaluje juz teraz na nas pieniazków