reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poród w Holandii 2011

Dziewczyny, spanie po porodzie bez majtek to generalnie nic nowego. Moja mama opowiadała, ż ejeszcze jak urodziła mojego brata (1987r) to jak lekarz przychodził na obchod i widział którąś w majtkach to awanturę robił - nie wolno bylo i koniec.
Potem wymyslili te jednorazowe majtki i jak ja juz rodzilam to za radą kolezanki mialam takie majty i podpaskę. Jak szedł obchod to wystarczyło majty zsunąć i potem nałożyc i nikt nie robil problemu.
No, ale sama teraz nie wyobrazam się spac bez niczego....
Musze sobie kupic te mega wielkie podpaski i jednorazowe majty:-D

reklama
Hahah NANA myslisz ze dalabys rade w stringach?? :rofl2:

Ja wiem ze to nie nowosc..w ciagu dnia, jak sobie mozna pozwolic na niewstawanie z lozka to mozna tak lezec i sie wietrzyc..ale w nocy,zwlaszcza z moimi zdolnosciami do wiercenia odpada.
musze sie zaopatrzyc w te seksi majty ;)

NANA pisalas ze w aptece je tutaj kupowalas??

No wlasnie ISKIERKO my o tym mowilysmy ,ze sobie tego nie wyobrazamy tak spac bez podpaski tylko na podkladzie:-)

Niestety zakupilam je sobie(te majtoszki) w polsce.W stringach never ,normalnie nie lubie a co dopiero po porodzie ,Brrrrryyy

Wiecie co z tymi podkladami to generalnie moglby byc swietny pomysl jakby one byly od tylu samoprzylepne. Moze sa takie ? Bo ja sie tez niemilosiernie wierce i przekrecam z boczku na brzuch a budze sie na plecach i jakby tak samopas lezaly to pewnie bym je skopala i zabrudzila cala posciel.

o jeju , ja tez jestem okropna wiercipieta :) te podklady na materac dostalam kilka w kraampakket wiec czaje o co chodzi :) podpaski tez jakies sa ale jak pojade do pl to sobie przywioze troche takich majtek hehehe bo tez nie miesci mi sie w głowie przewracac z boku na bok na podkładzie ktory zapewne po godzinie bedzie juz ubrudzony.

A wiesz MADZIA ze to nie glupi pomysl ;) poprosze mame jak bedzie do mnie jechac zeby mi kupila.
Tych podkladow co IGUANA podaje uzywalam,ale jako dodatkowej ochrony w nocy,w razie przecieku ;)

reklama
Do góry