Nana19 Ty nie karmilas Tymusia piersia i dlatego masz problem z wroceniem do wagi, ja karmie i waze juz tyle co przed ciaza, a mam w planach zrzucic jeszcze 6
wtedy to bede lasunia hahah
Astrid nie przejmuj sie, mi mleko tez nie lecialo przed porodem, ani kropelki. A mleko mam, choc w pierwszych dniach bylo ciezko.. ale kropelka po kropelce pobudzalam laktatorem z babeczka z kraamzorgu i ... JEST!
))))
Co do piersi, to te rozmiary co macie przed porodem, to nie wydaje mi sie zebyscie mialy je po porodzie.. Ja swoje staniki wszystkie musialam odstawic w kat, bo z wszystkich piersi.. 'wypadaja'
P sa za male niestety.. Zawsze nosilam 70B, przed porodem 70C, a teraz 70C lub 70D.. Zalezy z jakiej firmy jest stanik..
wtedy to bede lasunia hahah Astrid nie przejmuj sie, mi mleko tez nie lecialo przed porodem, ani kropelki. A mleko mam, choc w pierwszych dniach bylo ciezko.. ale kropelka po kropelce pobudzalam laktatorem z babeczka z kraamzorgu i ... JEST!
Co do piersi, to te rozmiary co macie przed porodem, to nie wydaje mi sie zebyscie mialy je po porodzie.. Ja swoje staniki wszystkie musialam odstawic w kat, bo z wszystkich piersi.. 'wypadaja'

. One są za dobre i zbyt ładnie wyglądają. W ogóle przez to mieszkanie w starej kamienicy i latanie po schodach, no i spacery i tak nie jest ze mną tak źle. Dzisiaj mi M. powiedział, że mnie podziwia, że ja taka żwawa, a to już w sumie 9 miesiąc. Powiedział, że jak słucha, że inne kobitki, to ledwo się toczą i się męczą, i patrzy na mnie, to jestem chyba jakimś wyjątkiem. Fakt, że mnie bolą czasem stawy biodrowe i kręgosłup, ale daję radę po schodach i na półgodzinnym spacerze, który staram się robić codziennie.
, a teraz to co lece to siup i dupa zbita haha zawsze z trzech ostatnich zjade na tylku 
bo latam w skarpetkach i nogi mi sie slizgaja