reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poród w Holandii 2011

Ayni no ja jak mowie do tej pory biore tylko kwas foliowy bo nawet nikt nie zasugerował mi witamin ;) ząbki i dziąsła poki co w dobrym stanie, włosy nawet powiedziałabym ze mam wrazenie jakby byly mocniejsze a i na cere nie narzekam, jest cały czas tak jak było zawsze wiec moge smiało powiedziec ze to nie przez zadne dodatkowe witaminy ;)

reklama
Madziula, mam nadzieje, ze dotrwamy takie piekne az do rozwiazania ;] powiem wam, ze sie swietnie czuje (poki co) w moich kraglosciach i czuje sie jak Wenus ;D

Ayni ja tez nie narzekam na krąglości, własciwie to tylko brzuch mi sie ogrągli , zadne boczki ani biodra naszczecie hehehe
niekotrzy nie dowierzaja ze to juz 7 miesiac u mnie, ze mały brzuch, no ale zobaczymy jak dalej ;)
ja tez czuje sie dobrze oprocz tego ze mecze sie jak mops i czasami mały wysiłek a ja sapie jak jakas otyła hehe

Madziu ja niestety zaokraglam sie cala, a kraglosci mialam juz przed ciaza i to spore ;p moja mama ostatnio rozmawiala ze mna na skypie to az krzyknela : "jakie wielkie cycki!!" hahaha moze wrzucisz nam jakas fotke z brzuszkiem, co ? dasz sie namowic ?

Ayni ty to mnie zawsze na cos namówisz :) tak naprawdę to pierwszy raz robiłam sobie zdjecia brzunia ;) ale niech będzie :) az mam stresa hehhe

i z góry przepraszam ale wygodnie mi w pizamie hehheheh

Madziula nie przejmuj sie, tak samo moj brzuch wygladal w 7 miesiacu, to wlasnie dopiero od 7-8 wywala i wtedy sie robia boki i uda bedziesz tez miala jeszcze grubsze :D na szczescie po ciazy przy karmieniu piersia wszystko schodzi :)))))))))

ale i tak najgorsze chyba beda rozstepy, bo tego sie pozniej nie 'zrzuci' i zostaja juz na zawsze. ja mam tylko 1 na szczescie i to wylazl w 9 miesiacu, tydzien przed porodem skubaniec hehehehe :)))))

pocieszam sie tym ze niektore juz w 4 wygladaja tak jak ja w 7 wiec nie jest najgorzej i wcale nie jest regułą ze musi wywalić , ale czas pokaze co bedzie ;) mam nadzieje ze smarowanie brzuszka w jakims stopniu pomaga :)

Oj Madzia jaki zgrabny brzusio :) piekny, dobrze, ze taki maly, jak z czasopisma, u mnie na wrzesniowkach niektore juz maja wielkie brzucholce, u mnie jest taki sredni, ale ja mialam ciaze spozywcza przed ciaza faktyczna :D i fajnie, ze Cie namowilam na fotkce, przynamniej bedziesz mogla sobie obejrzec kiedys tam hihi pizamowcu Hello Kitty :D super ! no ale ty taka drobniutka, wiec dzidzia sie pewnie chowa tam w srodku.

reklama
Ayni Hello Kitty to spodnie dresowe a góre mam od piżamy ze snoopy'm hahahahaha
ja drobna, nie no chudzina nigdy nie byłam, ale spodziewałam się po sobie ze moge być duziaaa w ciazy :)
a gdzie twoje fotki ?? są na forum :)

Do góry