reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poród w Holandii 2011

ja mam duzo zdjec brzusia, fajna pamiatka..

madziula raczej zawsze wywala, bo wtedy dziecko ksztaltow nabiera i tyje :D
ja tez sie smarowalam dziennie po 20 razy na kanapie przed tv z nudow haha no i niestety jest jeden ;/

reklama
The Hague , jeden to moim zdaniem i tak sukces :) no ale 20 razy hehehe ja czasami czuje takie napiecie skory pod brzuchem to lece posmarować i pomaga ;) ale raz dziennie przynajmniej sie smaruje , czasem dwa :)

Wracajac do witamin - czyli ilu ludzi tyle opinii.. Wazne zeby postepowac w zgodzie ze soba :)

MADZIAAAAAA jakas ty zgrabnaaa! Matko przy tobie to moj bebenek jak u wieloryba...

Niestety ja mimo smarowania (2razy dziennie) mam pare na tylku haha, a dokladnie na posladku lewym :D
No ale coz...robilam co moglam ;)

HAGUE zazdraszam ze masz tylko jednego :)

AYNI dawaj focisza brzucha ;)

no jak sie tyje to wszedzie moga wyjsc, na udach, bokach, brzuchu, tylku, biodrach... rozstepy to strasznie paskudna sprawa... a ja mam tego rozstepa dokladnie w tym samym miejscu co moja mama ma heheheh i ona tez tylko jednego ma :))))

Serio serio :) zaraz jak sie posladek zaczyna ;) bo ja chudzina bylam przed ciaza..w sumie to dibrze ze to tylek a nie brzuch czy (.)(.)...

Wielorybiego brzucha wkleje wieczorem jak sie do kompa podlacze :)

mgd no tak, z wszystkiego złego tam idzie przezyc hihi ja niestety mam małe rozstepy na piersiach bo kiedys schudłam 13 kg ale na szczescie biustonosz wszystko zakrywa wiec nie widać , wiec wiem o tym tylko ja ;)
ok to czekamy na fotki ;)

haha ja dawalam fotki na wrzesniowki, ale juz nieaktualne, bo rosne codziennie, golego wam nie pokaze, bo moj nie jest taki zwarty jak u Madzi, u mnie raczej taka galaretka , no i jeszcze dodam , ze MGD tez bym chciala zobaczyc z wielorybkiem narybkiem hihi ;0 a co mi, tam chcecie zobaczyc yeti, to czemu nie :D

Właśnie odkryłam jak się wstawia fotki z telefonu bo zawsze na maila wyslalam a potem z komputera. Ehhhh chyba się starzeje. Mgd teraz Twoja kolej.

Załączniki

• 2012-05-05 16.01.22.jpg
    2012-05-05 16.01.22.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 45
  • 2012-05-05 15.59.37.jpg
    2012-05-05 15.59.37.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Ayni tak myślałam ze w tym gadaniu o wielorybach to wiecej mowienia niz jest w rzeczywistosci :) bez sweterka jest pewnie mniejszy :) fajna mamuśka jesteś ;)

Do góry