reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
The Hague , jeden to moim zdaniem i tak sukces
no ale 20 razy hehehe ja czasami czuje takie napiecie skory pod brzuchem to lece posmarować i pomaga
ale raz dziennie przynajmniej sie smaruje , czasem dwa 
mgd
ماما كوثر
Wracajac do witamin - czyli ilu ludzi tyle opinii.. Wazne zeby postepowac w zgodzie ze soba 
MADZIAAAAAA jakas ty zgrabnaaa! Matko przy tobie to moj bebenek jak u wieloryba...
Niestety ja mimo smarowania (2razy dziennie) mam pare na tylku haha, a dokladnie na posladku lewym
No ale coz...robilam co moglam
HAGUE zazdraszam ze masz tylko jednego
AYNI dawaj focisza brzucha
MADZIAAAAAA jakas ty zgrabnaaa! Matko przy tobie to moj bebenek jak u wieloryba...
Niestety ja mimo smarowania (2razy dziennie) mam pare na tylku haha, a dokladnie na posladku lewym
No ale coz...robilam co moglam
HAGUE zazdraszam ze masz tylko jednego
AYNI dawaj focisza brzucha
Madziula85
mgd na tyłku??? od ciązy ??? poważnie????
a tam gadasz, od razu wieloryba
dawaj fotke , dawaj 
a tam gadasz, od razu wieloryba
no jak sie tyje to wszedzie moga wyjsc, na udach, bokach, brzuchu, tylku, biodrach... rozstepy to strasznie paskudna sprawa... a ja mam tego rozstepa dokladnie w tym samym miejscu co moja mama ma heheheh i ona tez tylko jednego ma
)))
Madziula85
mgd no tak, z wszystkiego złego tam idzie przezyc hihi ja niestety mam małe rozstepy na piersiach bo kiedys schudłam 13 kg ale na szczescie biustonosz wszystko zakrywa wiec nie widać , wiec wiem o tym tylko ja 
ok to czekamy na fotki
ok to czekamy na fotki
haha ja dawalam fotki na wrzesniowki, ale juz nieaktualne, bo rosne codziennie, golego wam nie pokaze, bo moj nie jest taki zwarty jak u Madzi, u mnie raczej taka galaretka , no i jeszcze dodam , ze MGD tez bym chciala zobaczyc z wielorybkiem narybkiem hihi ;0 a co mi, tam chcecie zobaczyc yeti, to czemu nie 
reklama
Madziula85
Ayni tak myślałam ze w tym gadaniu o wielorybach to wiecej mowienia niz jest w rzeczywistosci
bez sweterka jest pewnie mniejszy
fajna mamuśka jesteś