Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
madziula raczej zawsze wywala, bo wtedy dziecko ksztaltow nabiera i tyje
ja tez sie smarowalam dziennie po 20 razy na kanapie przed tv z nudow haha no i niestety jest jeden ;/
The Hague , jeden to moim zdaniem i tak sukces no ale 20 razy hehehe ja czasami czuje takie napiecie skory pod brzuchem to lece posmarować i pomaga ale raz dziennie przynajmniej sie smaruje , czasem dwa
no jak sie tyje to wszedzie moga wyjsc, na udach, bokach, brzuchu, tylku, biodrach... rozstepy to strasznie paskudna sprawa... a ja mam tego rozstepa dokladnie w tym samym miejscu co moja mama ma heheheh i ona tez tylko jednego ma )))
mgd no tak, z wszystkiego złego tam idzie przezyc hihi ja niestety mam małe rozstepy na piersiach bo kiedys schudłam 13 kg ale na szczescie biustonosz wszystko zakrywa wiec nie widać , wiec wiem o tym tylko ja
ok to czekamy na fotki
haha ja dawalam fotki na wrzesniowki, ale juz nieaktualne, bo rosne codziennie, golego wam nie pokaze, bo moj nie jest taki zwarty jak u Madzi, u mnie raczej taka galaretka , no i jeszcze dodam , ze MGD tez bym chciala zobaczyc z wielorybkiem narybkiem hihi ;0 a co mi, tam chcecie zobaczyc yeti, to czemu nie