reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poród w Holandii 2011

AYNI do Yeti ti Ci daleko kochana :D
Piekny brzuszek. I juz taki ciazowy :)

Daj instrukcje jak wstawic zdjecie z tel :)
Ja najpierw ba picasse wysylam i potem z kompa wklejam ;)

reklama
oJ tam wlasnie on normalnie bylby mniejszy, gdyby nie moja wczesniejsza ciaza spozywcza , w zeszle lato babka w polsce sie mnie spytala na kiedy mam termin :szok:ale glupio bylo :D hahaah a bluzeczka normalna streczowa i cienka totez odzwierciela ksztalt brzucha.

MGD jak normalnie piszesz posta na BB forum to w telefonie tez masz ikonki z czcionka i pierwsza po lewej to wlasnie wstaw obrazek i odwoluje Cie do galerii gdzie wybierasz obrazek i on sie zalacza. jesli chcesz wiecej, to czynnosc nalezy powtorzyc ;D no , ale z nas informatyczki hahaha dobrze , ze mnie oswiecilo po paru miesiacach, bo zylabym w niewiedzy

No wlasnie moj madry tel nie jest taki madry ;) pyta sie o plik z kompa :D
Ale znalazlam wlasnie aplikacje , moze przez nia pojdzie :)

No zobaczymy czy teraz pojdzie :rolleyes:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 45
o masz , no nastepny wieloryb :) zaraz w czambo mgd dostaniesz i bedzie hehehe a czemu nie goły?? tylko ja pokazałam goły ???hhehehe

ja bym wam pokazala jak ja wygladalam, ale gdzies mi sie zawieruszyl folder ze zdjeciami :szok: mam tu tyle fot ze nie moge nic znalezc hahaha jak sie dokopie to wrzuce :D
ile juz dziewczyny jestescie na plusie??

MGD ty tez taki szczuplak !! ja Cie krece na dwie rece :p sliczny brzusio, powinnas zostac jakas modelka dla prenatala czy cos .

Madzia ja za chiny ludowe golizny nie pokaze, poza tym mysle, ze jakbys zobaczyla to miala bys koszmary i juz nigdy nie zjadlabys czekolady w zyciu :D a chcialabym jeszcze Ci ofiarowac te przyjemnosc w zyciu.

TheHague - jak sie odwieruszy to ja tez chetnie zobacze, najlepiej zestawienie w ciazy i po, skoro pisalas, ze wrocilas do wagi sprzed ciazy, to jest sie czym pochwalic niewatpliwie !

lece na dol, bo u nas dzis swieze ryby i moj je czysci (nie wiem jak wy ale ja nie umiem tego robic i nie chce sie nawet uczyc) i chociaz sie pokrzatam w kolo poudawac, ze cos tam tez robie :D

Hahah MADZIA padlam z tego twojego "czambo" :D moj ojciec zwykl tak do mnie mowic ;) ... A potem robil :p
Ps. Skad jestes?? Bo nie dosc ze moja imienniczka, z tego samego rocznika(o ile '85 to rocznik) i na dokladke dokladnie na takim samym etapie ciazy :)

HAGUE szukaj szukaj tych zdjec :) ja tez cykam co nie miara...kiedys z lezka w oku bedzie sie to wspominalo :)

AYNI ales mi naslodzila :*. Do modelki mi daleeeko hahah ratuje mnie moj wzrost ;) wizualnie sie rozklada po dlugosci hahah

Ja mam 13,5 kg na plusie. Ale to bylo 3 tyg temu ;) zobaczymy w poniedzialek :)

A golizny nie pokaze :p ze wzgledow powiedzmy religijno-ubezpieczeniowych ;)
Te zdjecie tez dlugo tu nie powisi :)
Ja mam hopla na punkcie prywatnosci,no a jakby nie bylo BB forym jest otwarte...

AYNI...ooo rybke masz :) swieza :) rzuc jedna. Pomoge skrobac :)

mgd tak , ja tez 85' :) czarnobyl :) ja jestem z opolskiego , mieszkam pod Opolem ;)
ja tam sie nie wstydze , wam mogę pokazać bo wy wtajemniczone ale np na facebooku juz bym takiego zdjecia nie dała ;) tym bardziej ze i tak bez twarzy to nic sie nie stanie ;)

ja przytyłam ( jeśli waga nie kłamie , ale chyba nie ;)) to 8 kg , z rana mam 1 mniej hehehe

Ayni czekoladki chyba nic mi nie obrzydzi , oj nie ;)

reklama
ale z Was ladne kobitki, ja tez sobie zrobilam mala sesyjke z rodzina pod koniec ciazy, ladne zdjecia wyszly, no i super pamiatka na przyszlosc :tak:

co do witamin, to moj ginekolog mi w polsce odradzal, wiekszosc ginow uwaza, ze jesli kobieta ma zroznicowana, bogata w skladniki odzywcze diete, nie trzeba brac nic dodatkowego, oprocz oczywiscie kwasu foliowego przed ciaza i w pierwszym jej okresie.

Ja w swoich ciazach bralam tylko na poczatku, bo gin powiedzial, ze to moze pomagac w zwalczaniu mdlosci. POzniej juz nie bralam, morfologie zawsze mialam super, odzywiam sie bardzo dobrze, dzidzie pieknie rosly, wiec nie widzialam powodu.

Do góry