marzycielka81
Fanka BB :)
Bobasek buraki przeczyszczaja.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie standardowo na rece były czerwone tam gdzie były wklucia i trochę opuchniete bałam się bardzo czy po szczepieniu będzie ok ale po dwóch dniach byłam u miejscowego gina i serduszko biło mam nadzieję że nadal tak jest@zosiak Kochana czasami jestem straszną zołzą i potrafię zranić słowami nie jestem święta.
Życzę aby czas rozłąki wywoływał jak najmniej cierpienia .
@bobasek1990 Wierzę głęboko , że jest wszystko w porządku. Mam do ciebie zapytanie czy po doszczepianiu w ciąży czułaś jakieś dolegliwości. ?
@dżoł Powodzenia.
@Funia90 Super, że mąż tak wczuwa się w rolę taty.
@mała79 @czarna_mala @burczuś @marzycielka81 @marshia Nieustannie wspieram.
@Maciejka78 @matulkaa @olaa90 Zdrówka dla was .
[USER=159090]@bertha Kciuki.
@Destino @bea25ta Jeszcze troszeczkę aż trudno w to uwierzyć serce się raduje.
@kas90 @Porzeczka1234 @agatush Całuję wasze pociechy .[/USER]
Moja jest mimimalnie wieksza, bo cyce minumalne hahaKasiu dla równowagi moja lewa jest duuuzo większai tak jsk Beatka pisze tylko przez przestawianie możesz to zmienić
@bea25ta jak tam przyjdę 4.12 to obiecuje ze Cię spionuje natychmiast ♡ a potem szybko wyjdę jak ty![]()