reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Funia90 jak mnie mlody w szpitalu nastraszyl, to nie mialam wyjscia. Nie bierz ze mnie przykladu. Jest jeszcze sporo czasu. Poza tym nie mam jeszcze duzo rzeczy, ale teraz wydaja sie drobiazgami. Tak, ze na spokojnie sie szykuj.

@bobasek1990 sliwki tez dobre, tylko ja wolalam "zywe" i oh zjadlabym ze kilo. Tylko nie ma skad wziac

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak Kochana czasami jestem straszną zołzą i potrafię zranić słowami nie jestem święta.
Życzę aby czas rozłąki wywoływał jak najmniej cierpienia .
@bobasek1990 Wierzę głęboko , że jest wszystko w porządku. Mam do ciebie zapytanie czy po doszczepianiu w ciąży czułaś jakieś dolegliwości. ?
@dżoł Powodzenia.
@Funia90 Super, że mąż tak wczuwa się w rolę taty.
@mała79 @czarna_mala @burczuś @marzycielka81 @marshia Nieustannie wspieram.
@Maciejka78 @matulkaa @olaa90 Zdrówka dla was .
[USER=159090]@bertha
Kciuki.
@Destino @bea25ta Jeszcze troszeczkę aż trudno w to uwierzyć serce się raduje.
@kas90 @Porzeczka1234 @agatush Całuję wasze pociechy .
[/USER]
Nie standardowo na rece były czerwone tam gdzie były wklucia i trochę opuchniete bałam się bardzo czy po szczepieniu będzie ok ale po dwóch dniach byłam u miejscowego gina i serduszko biło mam nadzieję że nadal tak jest

@magda1208 ty po prostu rozmawiaj z Tymi na gorze. Głęboko wierzę że to co nam się przytrafia ma jakiś sens którego zapewne nie zrozumiemy teraz. Ja zawsze prosiłam o sprawy które będą najlepsze dla mojego małżeństwa cokolwiek by to miało być, gdzie mieszkać, ile mieć dzieci lub czy wogole je mieć. Nigdy nie narzucałam chęci "bo ja chce" i długo jak nie mogłam zajść tłumaczyłam sobie to właśnie tym, że pewnie tak jest dla nas najlepiej. Daje to ogromny spokuj ♡ ja wierzę w Was :*

Dziewczynki cóż, no pewnie jak jutro nie "wstaniemy razem" to zatestuje :) jednak ja myślę że to może stres ostatnich dni. Patrząc jednak z boku to po pierwsze seksik w 4dc był na żywiole. Mało prawdopodobne żeby żołnierzyk tyle czekał ale jeśli by jakimś cudem się zakamuflowal to na pewno to będzie psioszka :D ♡ a pi drugie od 2 dni M mnie tak wkurza, nawet jak przechodzi obok ze to muszą być hormony :p
@kas90 juz mierzysz wow :)
@bobasek1990 bardzo polecam syrop lactulosum bezpieczny nie drogi i smaczny :)
@Totois30 witaj w naszym drugim świecie :)
@Porzeczka1234 uzupełnisz mi dane? :)
Link do: ŻYCIE CUDEM JEST - NASZE MALENSTWA

Kasiu dla równowagi moja lewa jest duuuzo większa :D i tak jsk Beatka pisze tylko przez przestawianie możesz to zmienić

@bea25ta jak tam przyjdę 4.12 to obiecuje ze Cię spionuje natychmiast ♡ a potem szybko wyjdę jak ty :D
Moja jest mimimalnie wieksza, bo cyce minumalne haha :D
Mozliwe ze bezkapturka szybciej mi mala zciąga pokarm? Bo krocej je, ale przelyka tak ze az sie zakrztusila. wydaje mi sie ze piersi normalnie pelne, ale oczywiscie sie martwie czy mi dojada.

Ilis, moze masz tylozgiecie?
Z brzuszkiem raz lepiej raz gorzej. Ale tragedii nie ma.

Testuj @nafocza :D ja wtocilam do mierzenia temp.

@magda1208 czekamy na usg:*

@Maciejka78 Zosia to takie dziecko póki co , że jak przyjechaliśmy do babci to mała 3 razy spojrzała na babcię i dziadka uśmiechnęła się i poszłam spać także chyba bezpiecznie się czuje w towarzystwie dziadków. Leżała na łóżku to ojciec mój i mama ciągle chodzili do pokoju sprawdzić czy wszystko w porządku śmiałam się ale bynajmniej mieliśmy godzinę luzu z mężem.

@Ilis91 kciuki za wizytę bedzie dobrze. Oczko kochana raz lepiej raz gorzej na pewno małej nie boli tylko ja panikuje.

@bobasek1990 niestety objawy raz są a raz ich nie ma wtedy głowa szaleje.

@magda1208 nie wyrzucaj sobie niestety nasze doświadczenia potęgują strach nie oznacza to małej wiary bo wiem ,że na pewno dużo się modlisz jestem z Tobą. Bedę czekać na wieści jutro musi być dobrze. Zosia wycałowana

@zosiak współczuję życie na odległość jest ciężkie. Kiedyś dawno temu miałam partnera z Warszawy niestety z uwagi na odległość zwiazek się rozpadł po 4 latach. Podziwiam jeszcze 3 dni wytrzymasz

@dżoł oby wszystko poszło po myśli trzymam kciuki

@Totois30 witaj rozgość się.

@nafoczka kciuki za córkę :p:p. Foczka wszystko uzupełnienie jak mąż wróci do pracy bo strasznie potrzebuje uwagi i mala też ale pamiętam o tym.

@kas90 moja mała też tak je ,że aż słyszeć jak przełyka i sie krztusi bo taka zachłanna jest. Moja pierś też jedna duza druga mniejsza ale ja cycki mam mhh duze C. Ja jeszcze nie mierzę nie myślę cieszę się , że jestem po ciąży muszę psychicznie odpoczywać.

@agatush całuski dla Michalinki

Teraz ja Was będę wspierać tak jak wy mnie wspierałyście tyle miesięcy

Ps @nafoczka jak uzupełnić bo nie mogę tego edytować ?

reklama
Do góry