pixi
Fanka BB :)
jak znajde chwile to zmienie,obiecujeTak tylko mowie, bo nie wiem ile Twoja dzidzia ma juz dni;-) a jestem leń i nie chce mi sie wchodzic na rozpakowane mamusie;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak znajde chwile to zmienie,obiecujeTak tylko mowie, bo nie wiem ile Twoja dzidzia ma juz dni;-) a jestem leń i nie chce mi sie wchodzic na rozpakowane mamusie;-)
a ja pochwalę się swoim postępem;-) Nie chciałam Wam pisać wcześniej , bo myslałam, ze jestem jakaś nienormalna . Tak na dobrą sprawę dopiero teraz mogę powiedzieć- jestem mamą , kocham moje dziecko. Wczesniej to była dla mnie abstrakcja... Chyba musiałam do tego dojrzeć i teraz czuję ,że dla naszego maluszka moge zrobić wszyatko![]()
dla mnie to tez byla abstrakcja na poczatku. Teraz moge godzinami siedziec i wpatrywac sie w mala i mowic do niej jak ja mocno kocham i ze jest najwazniejsza na swiecie.A kazdy nieswiadomy usmiech jest dla mnie lekarstwem na wszystkoa ja pochwalę się swoim postępem;-) Nie chciałam Wam pisać wcześniej , bo myslałam, ze jestem jakaś nienormalna . Tak na dobrą sprawę dopiero teraz mogę powiedzieć- jestem mamą , kocham moje dziecko. Wczesniej to była dla mnie abstrakcja... Chyba musiałam do tego dojrzeć i teraz czuję ,że dla naszego maluszka moge zrobić wszyatko![]()