reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych dzieci :)))

mój synek zaczął leżeć na macie i rozmawiać z zawieszonymi tam zabawkami:-) zaczął podnosić główkę leżąc na brzuchu - jak do tej pory był ryk jak go na 1s położyliśmy w tej pozycji, i jeszcze zaczął krzyczeć jak czegoś chce, nie płacze nie denerwuje się tylko wydaje taki pojedynczy krzyk:tak:

reklama
mój synek zaczął leżeć na macie i rozmawiać z zawieszonymi tam zabawkami:-) zaczął podnosić główkę leżąc na brzuchu - jak do tej pory był ryk jak go na 1s położyliśmy w tej pozycji, i jeszcze zaczął krzyczeć jak czegoś chce, nie płacze nie denerwuje się tylko wydaje taki pojedynczy krzyk:tak:
my matę kupiliśmy wczoraj ale Vicky była nią zachwycona uśmiechała się do słoneczka (z lusterkiem) no i do zabawek próbowała je bujać rączką.. hehe ale miała zabawę przy tym

postęp syna.... powrót do noszenia ... :(
nie uczylam synka do raczek nie nosilam nie tulilam itp... tzn oczywiscie byly zabawy i jak placze to tak (bo jeszcze pomyslicie ze ja wyrodna matka:cool2:) ale jak czas czuwania byl to do lezaczka na lozko do lozeczka do wozka ... gdzie kolwiek odkladalam synka i sie zajmowal soba albo ze mna gadal ale nie bralam go na rece ... od kilku dni bylo tak ze znajomi byli u nas pozniej my bylismy na urodzinkach kolezanki i tam wszyscy oczywiscie na raczki itp ... i juz wczoraj widzialam protest w oczach mojego synka ze odłożyłam go po karmieniu ... przed chwila to samo widze chce spac ale nie chce lezec i trzymam za raczke i czuje jak napina sie kolanka do gory i glowa tez zebym go wziela na rece jak wezme i ponosze cisza i w pozycji pionowej nawet zasypia ... wkurzona jestem bo nawet nie moge posiedziec i odpoczac tylko nosic a jak ponosze to boli mi cos w brzuchu :| eh ... od jutra znowu musze oduczać go tego eh

co do noszenia ja powiem ze róznie u nas bo raz małą noszę raz zasypia sama, ale uciążliwe to mi to nie jest;-) lubię ją czasem ponosic:tak:
moja mala tez czasem lubi zasnac na rekach w dzien, a ze w nocy ladnie sama zasypia to jej to wybaczam;-) noi nie powiem tez lubie jak sie tak wtuli we mnie i slodko spi chociaz wiem, ze to nie jest rozsadne....;-)

yh jutro niedziela maz w domu to dopiero w pon zobacze czy Pawel bedzie tak bardzo domagal sie na rece ... a co do spania w nocy to tez je i odkladam nawet jak ma oczy otwarte to gaszę swiatlo po 5 minutach sprawdzam a on juz w głebokim snie cieszy mnie to bardzo ze potrafi (potrafił:baffled:) usypiac sam

Wasze dzieci tez sie "siłują"?" Asia non stop podnosi glowke, czy lezy na plecach na plaskim, czy nosze ja pionowo, czy siedzi w foteliku. Caly czas ja unosi do gory na kilka sekund, kladzie i znowu unosi.Lezac na plaskim meczy sie przy tym bardzo ale caly czas cwiczy. Zastanawiam sie czy to normalne :confused:

reklama
Wasze dzieci tez sie "siłują"?" Asia non stop podnosi glowke, czy lezy na plecach na plaskim, czy nosze ja pionowo, czy siedzi w foteliku. Caly czas ja unosi do gory na kilka sekund, kladzie i znowu unosi.Lezac na plaskim meczy sie przy tym bardzo ale caly czas cwiczy. Zastanawiam sie czy to normalne :confused:
to chyba dobrze nie...znaczy ze silna:tak:za pol roku bedzie biegac:-D

Do góry