reklama
katrenki
Fanka BB :)
moja tez sie slini...robi takie smieszne babelki i smieje sie czase, ze ma wscieklizne jak jes5t niegrzeczna....;-)
B
Bura
Gość
Raczej nie ząbki - dzieci w tym wieku przechodzą okres wzmożonego ślinienia. To zupełnie normalne. My też to właśnie przerabiamyKasiiula moja też bardzo się ślinii językiem tak miętoli, że szok, moze faktycznie już coś tam ząbki zzaczynają działać.........

Super :-)
No ja sie nie ciesze niestety z tych dlugich snow. Tzn ja jako ja sie ciesze, ale ja jako moje cycki nieWielkie, obolale, twarde jak kamienie, kanciaste jakies
musze w nocy odciagac. I tu maja lepiej mamy butelkowe
![]()
U nas tez sen sie wydluzyl, ale wiem dziunka24 co przezywasz z tymi piersiami bo mam to samo

D
dziunka24.
Gość
Klaudzia, Helena moja Elizka poczatkowo spała po 3 godziny, potem z tygodnia na tydzień przedłużała spanko:-):-):-):-)
anja_27 u nas też dzisiaj sesyjka na 2 miesiące :-)
Tez zrobie sesje na 2 miesiace i pojde mala zwazyc, chociaz zdjecia robie codziennie i zapisuje w picassie pod datami;-) Dzis mam zamiar sie za nie wziasc i zgrac na plyte co ladniejsze i pojsc w koncu wywolac.
U nas tez sen sie wydluzyl, ale wiem dziunka24 co przezywasz z tymi piersiami bo mam to samoMaly spi w najlepsze a mi piersi zaraz pekna od nadmiaru mleka
ale w sumie wole to niz pobudki co 2 godziny w nocy
czasem odciagam, czasem przykladam spiocha do piersi to troche sam odciagnie - smieje sie ze taki z niego malutki laktator organiczny
![]()
Tez rozbudzalam troche mala zeby sciagnela. Ale wczoraj zabralam laktator od mamy i przystapilam do akcji

Dzis mam zamiar sie za nie wziasc i zgrac na plyte co ladniejsze i pojsc w koncu wywolac.
Hehe, własnie sie za to zabrałam. Przeglądam fotki i wybieram do wywołania. Chcemy zrobić prezent na Dzień Babci i każdej babuszce podarowac album z kilkunastoma fotkami a pozniej z raz w miesiącu dokładać im nowe do kolekcji.:-)
mój synus tez sie slini i tez sie śmiejemy z męzem ze to chyba zęby :-)
co do paluszka to tez wkłada do buzi nawet czasami piastke próbuje wepchnąć ale słyszałam ze to normalne w rozwoju maluszków bo zaczynaja poznawac wszystko pomału własnie przez usta...
aha i juz chyba powoli zaczyna świadomie się usmiechać :-)
co do paluszka to tez wkłada do buzi nawet czasami piastke próbuje wepchnąć ale słyszałam ze to normalne w rozwoju maluszków bo zaczynaja poznawac wszystko pomału własnie przez usta...
aha i juz chyba powoli zaczyna świadomie się usmiechać :-)
D
dziunka24.
Gość
Moja niuniu lezala sobie dzis na pleckach, potem obrocila sie na boczek w strone maskotek. I widze ze tak jakos sie meczy i meczy, ta glowke unosi i obraca do podlogi. Myslalam ze cycka szuka. Wyszlam na chwile z pokoju, wracam a mala lezy na brzuszku
Tyle ze raczka jedna normalnie a druga pod nia i nie mogla jej wyjac

reklama