Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Raczej nie ząbki - dzieci w tym wieku przechodzą okres wzmożonego ślinienia. To zupełnie normalne. My też to właśnie przerabiamyKasiiula moja też bardzo się ślinii językiem tak miętoli, że szok, moze faktycznie już coś tam ząbki zzaczynają działać.........

Super :-)
No ja sie nie ciesze niestety z tych dlugich snow. Tzn ja jako ja sie ciesze, ale ja jako moje cycki nieWielkie, obolale, twarde jak kamienie, kanciaste jakies
musze w nocy odciagac. I tu maja lepiej mamy butelkowe
![]()
Maly spi w najlepsze a mi piersi zaraz pekna od nadmiaru mleka
ale w sumie wole to niz pobudki co 2 godziny w nocy
czasem odciagam, czasem przykladam spiocha do piersi to troche sam odciagnie - smieje sie ze taki z niego malutki laktator organiczny 
Klaudzia, Helena moja Elizka poczatkowo spała po 3 godziny, potem z tygodnia na tydzień przedłużała spanko:-):-):-):-)
anja_27 u nas też dzisiaj sesyjka na 2 miesiące :-)
U nas tez sen sie wydluzyl, ale wiem dziunka24 co przezywasz z tymi piersiami bo mam to samoMaly spi w najlepsze a mi piersi zaraz pekna od nadmiaru mleka
ale w sumie wole to niz pobudki co 2 godziny w nocy
czasem odciagam, czasem przykladam spiocha do piersi to troche sam odciagnie - smieje sie ze taki z niego malutki laktator organiczny
![]()

Dzis mam zamiar sie za nie wziasc i zgrac na plyte co ladniejsze i pojsc w koncu wywolac.
Tyle ze raczka jedna normalnie a druga pod nia i nie mogla jej wyjac