Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i patrzy, patrzy, a raczka zaczela sie obnizac az walnela w jej nosek
mala az sie wystraszyla 
a ja sie naprosic musze zeby sie do mnie pousmiechala - czuje ze traktuje mnie jako mlekopój i to wszystko 
ja tez mam pwód do zadowolenia mój synuś spał dzis ponad 4 h-wiem ze przy Waszych to mało ale zazwyczaj spi 3 lub mniej takze moze jestesmy na dobrej drodze do wydłuzania czasu snu....
do tego troche sie slini, smiejemy sie ze juz zeby ida 
Gratuluje :-)
Wasze dzidzie tez tak miela jezyczkiem? Moja co chwile, jakby zwilzala sobie dolna wargedo tego troche sie slini, smiejemy sie ze juz zeby ida
Kasiiula ja tez mam problem z niedrapkami ale inny.
Od poczatku mlodej niedrapek nie zakladalam bo ona sie o dziwo nie drapala. Ale ostatnio zaczela i zalozylam jej niedrapki, Asia zaczela sie wkurzac, wkladac je do buzi i w ten sposob sobie jedna zdjela. I boje sie ze ja polknie raz wiec nie zakladam juz. No i co chwile jakies zadrapania, obojetnie czy pazury obciete czy nie :/
i nie nadazam mu je obcinac:-( ale nie martwie sie tym, no nic nie poradze..kasiiula moze rzeczywiscie swedza go dziasla i musi ze cos tam wlozyc?:-)