reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
no my mamy kolejna noc piekna.... spal od 8:30 do 3:00 (6,5h) pozniej pobudka o 6:00 no i teraz o 8:30... mam nadzieje ze na dniach wydluzy mu sie tez czas od 3 do np. 8 

Kasiiula
mamusia Pawełka :)
u mnie dzisiejsza noc tez luzik
od 22 do 3 pozniej po 6 i przed 9
wiec mamuska sie wyspala
a karmienie 12 minut
u mnie misiek konczy dzis dwa miesiace
)))trzeba zdjatko pstryknac jakies ladniutkie
ciesze sie bo juz nas obserwuje...smieje sie pelna para..ale malo kiedy..musi miec dobry humorek..bawi sie raczkami..biega wzrokiem jak mu pokazuje grzechotki...na brzuszku podnosi glowke sam do gory..wiec jestem zadowolona..bo idzie wszystko ksiazkowo
)))
katarzyna1983
Fanka BB :)
u nas jedne rzeczy ida lepiej inne gorzej... nadal glowki nie trzymamy... nie myslimy na razie wogole o podciaganiu... na brzuchu nieznosimy lezec... a jak lezymy to czesto konczy sie to nosem wsadzonym w podloze ze mama uduszenia sie boi...
ale za to ladnie obserwujemy, rozmawiamy, smiejemy sie, wodzimy wzrokiem... i teraz zaczelismy sie bawic w bach w cos na palaku... na razie tylko jedna raczka odkrywamy swiat ale jestesmy z tego zadowoleni... aa i sluchamy bajek mamusi z zaciekawieniem - na razie o chorym kotku (za krotka) i o kogucie i kocie
ale za to ladnie obserwujemy, rozmawiamy, smiejemy sie, wodzimy wzrokiem... i teraz zaczelismy sie bawic w bach w cos na palaku... na razie tylko jedna raczka odkrywamy swiat ale jestesmy z tego zadowoleni... aa i sluchamy bajek mamusi z zaciekawieniem - na razie o chorym kotku (za krotka) i o kogucie i kocie
D
dziunka24.
Gość
Nasze postepy:
- pieknie spimy w nocy! Z kazda noca jest coraz dluzej, dzis tez budzila sie tylko raz od 21(o 3 w nocy) i spi do tej pory
- odkrylysmy raczke! I nie w sensie ze ja susa i lize, bo to juz robi od dawna, ale wczoraj lezala i jak zwykle machala raczkami na lewo i prawo i nagle oczkami wylapala swoja lewa dlon. Zamarla w bezruchu
i patrzy, patrzy, a raczka zaczela sie obnizac az walnela w jej nosek
mala az sie wystraszyla 
No i smiejemy sie na okraglo do A, Julki, do babci, dziadka i ogolnie do wszystkich nawet obcych ludzi
a ja sie naprosic musze zeby sie do mnie pousmiechala - czuje ze traktuje mnie jako mlekopój i to wszystko 
- pieknie spimy w nocy! Z kazda noca jest coraz dluzej, dzis tez budzila sie tylko raz od 21(o 3 w nocy) i spi do tej pory

- odkrylysmy raczke! I nie w sensie ze ja susa i lize, bo to juz robi od dawna, ale wczoraj lezala i jak zwykle machala raczkami na lewo i prawo i nagle oczkami wylapala swoja lewa dlon. Zamarla w bezruchu

No i smiejemy sie na okraglo do A, Julki, do babci, dziadka i ogolnie do wszystkich nawet obcych ludzi

Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja jak tylko slysze ze moj synek przewraca sie w lozeczku zerkam na zegrek czy to czas karmienia itp i wstaje to synek nie budzi sie ale dzis w nocy patrze a on se ssie kciuka
eh smoka nie chce wypluwa a jak zaloze niedrapki mu to wsadza niedrapki do buzi eh
D
dziunka24.
Gość
ja tez mam pwód do zadowolenia mój synuś spał dzis ponad 4 h-wiem ze przy Waszych to mało ale zazwyczaj spi 3 lub mniej takze moze jestesmy na dobrej drodze do wydłuzania czasu snu....
Gratuluje :-)
Wasze dzidzie tez tak miela jezyczkiem? Moja co chwile, jakby zwilzala sobie dolna warge

Kasiiula ja tez mam problem z niedrapkami ale inny.
Od poczatku mlodej niedrapek nie zakladalam bo ona sie o dziwo nie drapala. Ale ostatnio zaczela i zalozylam jej niedrapki, Asia zaczela sie wkurzac, wkladac je do buzi i w ten sposob sobie jedna zdjela. I boje sie ze ja polknie raz wiec nie zakladam juz. No i co chwile jakies zadrapania, obojetnie czy pazury obciete czy nie :/
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Gratuluje :-)
Wasze dzidzie tez tak miela jezyczkiem? Moja co chwile, jakby zwilzala sobie dolna wargedo tego troche sie slini, smiejemy sie ze juz zeby ida
Kasiiula ja tez mam problem z niedrapkami ale inny.
Od poczatku mlodej niedrapek nie zakladalam bo ona sie o dziwo nie drapala. Ale ostatnio zaczela i zalozylam jej niedrapki, Asia zaczela sie wkurzac, wkladac je do buzi i w ten sposob sobie jedna zdjela. I boje sie ze ja polknie raz wiec nie zakladam juz. No i co chwile jakies zadrapania, obojetnie czy pazury obciete czy nie :/
ja zadrapania mam co chwile, paznokcie to mu rosna z szybkoscia swiatla