Pianistka
Szczesliwa mamusia!
U nas glowny postep ostatnich 3 tyg. to staly rytm, w koncu przesypiamy nocke
mala zasypia ok. 2 w nocy, spi ok. 6 godzin (raz spala nawet 7.5), potem karmimy i spi dalej 3-4 godzinki, budzi sie na dobre tak ok. 11-12 wiec moge sobie dluzej w lozku pognic
A potem to juz trzeba wstac bo aktywna sie robi jak cholera, hehe.
Smieje sie na glos, ale jeszcze nie udalo mi sie tego uchwycic kamera, usmiecha sie non stop, najwiecej rano jak sie dobrze wyspi
potrafi sie juz bawic wiszacymi zabawkami, lapie zabawki lezac na macie no i gaworzy, a jej ulubione slowo to ''nieeee'' hehe smiejemy sie ze mala pesymistka rosnie.
Glowke trzyma dosc sztywno, ale wciaz ja oszczedzam, niestety, na brzuszku nie cierpi lezec, zaraz sie probuje przewrocic, i krzyczy dlatego klade ja bardzo rzadko i tylko na kilka minut.
No i podobaja mi sie wasze filmiki na you tube, chyba tez sie pobawie jak znajde troche wiecej czasu
Smieje sie na glos, ale jeszcze nie udalo mi sie tego uchwycic kamera, usmiecha sie non stop, najwiecej rano jak sie dobrze wyspi
Glowke trzyma dosc sztywno, ale wciaz ja oszczedzam, niestety, na brzuszku nie cierpi lezec, zaraz sie probuje przewrocic, i krzyczy dlatego klade ja bardzo rzadko i tylko na kilka minut.
No i podobaja mi sie wasze filmiki na you tube, chyba tez sie pobawie jak znajde troche wiecej czasu