reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Mały już kilka razy obrucił sie z brzuszka na boczek i pozniej plecyki :-)
Wkłada wszystko do buzi:-D Teraz dorwał kocyk i chce go zjeśc :szok: do tego gada doo niego :-D
Rączki wyciąga zeby złapać ale raczej to wygląda na szturchanie.
Grzechotac sobie grzechocze ale od razu ląduje to w buzi...;-)
Powoli zaczyna lubić smoczek ale zdarza mu się paluszek (niestety:zawstydzona/y:)
Główke łanie podnosi oczywiście jeśli nie wyczuje piąstki bo jak wyczuje to nici z podnoszenia głowy:tak:
No i od paru dni nie tylko sie uśmiecha (banan na buzi) ale do tego się śmieje:-D

reklama
U nas zaczelo sie na dobre SSANIE KCIUKA :szok::szok::szok: oprocz tego smoczek, ale kciuk na pierwszym miejscu :zawstydzona/y: nie wiem co teraz :zawstydzona/y: do tego to slinienie....ech...

Jakis czas temu zajarzyla ze ma raczki, ale od wczoraj przesadza :cool: caly czas sie na nie gapi, bawi sie nimi, zezuje przy tym strasznie :baffled:

No a teraz nawija do stojaka z grzechotkami :oo: ooo i do raczek tez :-D

Ach przed chwila uderzyla pare razu chcacy/niechcacy w grzechotke i po kazdym uderzeniu patrzyla zszokowana o co chodzi :-D

U nas zaczelo sie na dobre SSANIE KCIUKA :szok::szok::szok: oprocz tego smoczek, ale kciuk na pierwszym miejscu :zawstydzona/y: nie wiem co teraz :zawstydzona/y: do tego to slinienie....ech...

Jakis czas temu zajarzyla ze ma raczki, ale od wczoraj przesadza :cool: caly czas sie na nie gapi, bawi sie nimi, zezuje przy tym strasznie :baffled:

No a teraz nawija do stojaka z grzechotkami :oo: ooo i do raczek tez :-D

Ach przed chwila uderzyla pare razu chcacy/niechcacy w grzechotke i po kazdym uderzeniu patrzyla zszokowana o co chodzi :-D

Dziunka mam to samo, karmię ja butlą, a ona wypycha sobie palce do buzi.
Jak leży na macie to też i czasem chyba sobie aż po migdałach przejedzie, bo ma odruch wymiotny :-D

Narazie nie trzyma zabawek i nieświadomie w nie uderza, ale jak walnie to jest dokładnie tak jak mówisz "Aleeee o co choziiiiii?":confused:

Dziunka mam to samo, karmię ja butlą, a ona wypycha sobie palce do buzi.
Jak leży na macie to też i czasem chyba sobie aż po migdałach przejedzie, bo ma odruch wymiotny :-D

Narazie nie trzyma zabawek i nieświadomie w nie uderza, ale jak walnie to jest dokładnie tak jak mówisz "Aleeee o co choziiiiii?":confused:

No u nas tez te raczki sa pchane do buzi az zacznie kaszlec :baffled: ale teraz przewaznie je oglada

Dziunka24 ja mam do Ciebie pytanie bo mnie nurtuje od dwóch dni i musze je zadać.
Skad masz tyle czasu na BB ??:oo2:

Dziunka24 ja mam do Ciebie pytanie bo mnie nurtuje od dwóch dni i musze je zadać.

:-D:-D:-D

Jak to juz Passi mowila: dzieci leza w lozeczkach, wrzeszcza zasikane i glodne a my siedzimy na bb :-D:-D:-D:-D

A powaznie: moje obowiazki ograniczaja sie do zawozenia i odbierania Julki z przedszkola i opiekowania sie Joasia. Poniewaz ta wiekszosc dnia przesypia lub grzecznie lezy pod karuzela czy na macie ja moge posiedziec na bb;-)robie przerwy na przewijanie, karmienie i zabawy :blink: W domu sprzata, gotuje etc przewaznie A.

Mnie to pytanie nurtowało gdzieś od miesiąca, ale nie odważyłam się go zadac:-D Jak tylko wchodzę na BB to widzę w postach ostatnie odpowiedzi : Dziunka, Dziunka, Dziunka

Ja jak laptopa miałam w naprawie to przynajmniej sie wysypiałam, bo jak mały usnął nie siedziałam na bb tylko troszkę spałam, ale mało bo moje dziecko od krótko śpi a jak śpi dłużej to tylko na moich rękach.
Dziunka chylę czoła.....

A poza tym jak sie na bb jest na biezaco to chwilke zajmuje nadrobienie zaleglosci i odpisanie ;-) potrafie odpalic kompa na 15 min poodpisywac, nie siadac przez trzy godz i znow usiasc poodpisywac itd.
Teraz mi przyszlo do glowy ze mi zaraz zarzucicie ze sie dzieciem nie zajjmuje :szok::eek::cool::oo2::oo::hmm:

reklama
Do góry