reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Super! Bo te nasze dzieci to małe papugi :D

Tak dla śmiechu opowiem Wam co robi mój prawie półtoraroczny brat. A więc mama mu kupiła w biedronce taki oto sprzęcior Zobacz załącznik 272015 To co ta dziewczynka ma w ręku.

Mama zaczęła mu śpiewać machając tą zabawką (nie pamiętam nazwy:zawstydzona/y:) a młody zabrał jej to, wziął opakowanie po herbacie Hippa i zaczął tam to wkładać i wyciągać, po którymś razie wyciągnął, oblizał, dał do oblizania wszystkim dookoła. Przez dwa dni zachodzili w głowę co on robi, a okazało się że jego babcia ciasto mieszała taką kulą kilka dni wcześniej i on to zapamiętał!:-D

reklama
Mnie kusiły dzwoneczki ale już miałam wizję jak się odrywają i młoda je połyka :D kupiliśmy flet zamiast połamanej trąbki, no i tą grzechotkę co Miłek używa jako kulę do ciasta, ale grzechotką brak zainteresowania :D

u Pawełka dziś 2 mega postepy :D
- pierdzi buzia :D
- zaciska dolna warge zebami i tak potrafi z pol h siedziec <nie wiem czy postep ale kontrolowany :D wiec kolejna umiejetnosc >
U nas z dolną wargą podobnie, mysle, że to coś wspólnego z zębami, które u nas dopiero co wyrosły. Nie wie co z nimi zrobic i jakby chciała je zagryźć wargą lub wypluc. :)

a czy wasze przy np raczkowaniu murza oczy ?? Pawełek tak ma od wczoraj nie wiem cyz to normalne czy mu cos zaczyna sie

Moja mruży jak myśli ze sie w cos uderzy ;-)

A ja jestem dzis mega szczesliwa, w koncu doczekałam sie upragnionego slowa mama. Mała od rana pieknie wola mama mama mama :-):-):-):-)

reklama
Ilona gratuluję!

Kasia moja mruży jak jest hałas, jak coś ma zamiar rzucić i wie że też hałas będzie i jak wie że może się z czymś zderzyć tak jak u Ilony.

Do góry