reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Czyli nikt nie ma problemów ze smokiem? No nie załamujcie mnie :(((

Oj smoczek to najlepszy przyjaciel Jasia musi byc w pobliżu, bo to jedyny sposób, żeby uspokoić. W nocy też jak wypadnie to zaczyęyna płakać i musze mu go podtykać. Jak się zabwi to chowam gdzieś, ale jak tylko zauważy to bierze do buzi troszke possie i wyciąga a nawet wyrzuca go. Ja az tak się tym nie martwie w swoim czasie mu sie znudzi - nie bede czekac do 2 lat, ale jeszcze troszke.

Postępy:
Jaś gwizda na gwizdku :)
Tańczy w łóżeczku jak tylko słyszy muzykę
W końcu oddaje to co ma w rączce jeśli się go poprosi, nawet smoczka :)

reklama
wlasnie nasz syn stanal sobie na dywanie bez przytrzymania sie czegokolwiek stanął i stał tak z minute. potem z gracja usiadł :) szook

U nas też tak od paru dni, najpierw kilkanaście sekund, dziś rano dośc długo aż A był w szoku. Dzisiaj troszkę podskakiwała.

Wczoraj znalazła lalkowego smoka i myślałam że padnę jak ją zobaczyłam z nim w buzi :D

U nas też tak od paru dni, najpierw kilkanaście sekund, dziś rano dośc długo aż A był w szoku. Dzisiaj troszkę podskakiwała.

Wczoraj znalazła lalkowego smoka i myślałam że padnę jak ją zobaczyłam z nim w buzi :D
hahaha

jak to przeczytalam przypomniało mi sie jak bylam u sis i pilnowalam Pawla i Natalke no Natalka w bujaczku na ziemi a Paweł obok sie bawi ... wyszłam do kuchni na chwile i słysze PŁACZ NATALKI... ide a Paweł obok siedzi a w buzi smok Natalki :D po prostu wyjal jej z buzi i se wsadzil i patrzył na mnie z taka miną pt: "o co jej chodzi?" hahaa

ja snowboard raz miałam na nogach i jak rypnełam buzia w zaspe to juz mam dosc. Jak bede miała ochote zeby mi ktos nogi wizal to wieczorowa pora do meza sie zwróce:)
a moze Paweł juz jakis talent objawia?

ja snowboard raz miałam na nogach i jak rypnełam buzia w zaspe to juz mam dosc. Jak bede miała ochote zeby mi ktos nogi wizal to wieczorowa pora do meza sie zwróce:)
a moze Paweł juz jakis talent objawia?
hahaha a no widzisz :D nie pomyslalam :D i te padanie na twarz tez ma opanowana buehehe w ostatniej chwili rece podklada ;-)

reklama
Do góry