reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

reklama
Brawo chodziaczki! :tak: :-)

Zuzia,jak sie zapomni,to idzie,idzie,idzie i idzie... Nagle staje w miejscu w bezruchu i ... bach na pupcie! :-p :-D :tak:
A poza tym dzis zaczela robic bardzo ladnie "halo halo". :-D :tak:
Jak zainteresuje Ja jakis przedmiot,ktory lezy na ziemi,kleka przed nim i podnosi go ... zabkami,haha! :-D Jak taki piesiu. :-D :-p
No i umie pukac w drzwi/okno,czy cokolwiek,piasteczka lub wyprostowanym paluszkiem - sprawia Jej to przeogromna frajde. :tak: :-D

Moja Nataszka już prawie biega. Chodzić uwielbia i już prawie nie raczkuje. Też już się ładnie schyla i nosi za sobą zabawki za to Iguś jeszcze trochę się boi przejść bez rączki ale już sam stoi i nawet nie bardzo mocno się trzyma jak chodzi za ręce. A co do drzwi to też mam w domu odźwierną.... wszystkie otwarte drzwi muszą być natychmiast zamknięte i to z trzaskiem.;-)

No i zaczelo sie i u Nas...

:-D :-D :-D :-D :-D

ZUUUUUZIAAAAA CHOOOOODZIIIII!!!!!

:-D :-D :-D :-D :-D

I to tak zasuwa,ze hej! :szok: W pewnym momencie chciala nawet biec. :-D A ja sie poryczalam z radosci,jak bobr! :-p :-D :zawstydzona/y:
Moja Ukochana Coreczka wyprzedzila swoj roczek,hurrraaaa! :-D
Boze! Jak ja sie ciesze! Jaka jestem z Niej dumna! :-D :tak: :-D

MOJE NAJWIEKSZE ZYCIOWE SZCZESCIE!!! :-D :happy2: :-D

reklama
Luczynko,dzieki wielgachne! :-D :tak: :-D :happy2:

Jezusiczku! Ja tylko na momencik,bo Zuzia biega po calym domu i gania psine wolajac "Alllllllbaaaaa,Albaaaaaaa!" ! :szok: :-D :-D :szok: Jaki kosmiczny widok,hahaha! :-D Alba nie wie,co sie dzieje,a Zuzia smieje sie w nieboglosy,a ja razem z Nia,hahaha! :-D :-p
Ledwo zdazylam wlosy ufarbowac,normalnie kosmos! :szok:

Do góry