Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
LUCZYNKO to chyba założymy nowy wątek....dziewczyny które aktualnie są zablokowaneAniu wszyscy uwielbiaja posty Baśki ale czsami blokada by sie Jej przydala;-)
![]()

Choc wiem ze jak by chciala to zasuwalaby ino mig! ale ona tak opanowala poruszanie sie na brzuchu-ulepszona wersja pelzania ze trzeba ja tez gonic po mieszkaniu. Czasami postawie ja na ziemi w pozycji do raczkowania i stoi tak przez chwilke, kladzie sie na brzuch i dawaj do przodu
Wczoraj gonila tak psa u tesciowej 
a jest tam spora powierzchnia wiec wygladalo to przesmiesznie, a pies dwa razy wiekszy od niej 
no i do tego uciekla mi wczoraj z basenu
łobuziak jeden, a jak wolam do niej " oj Ty łobuzie, dokad uciekasz?" to patrzy na mnie, usmiecha sie lobuziarsko i dostaje takiego speeda ze nie moge jej dogonic

jak mowie powiedz mama to sie smieje a ja tak bardzo bym chcial juz to uslyszec
moze na dzien matki zrobi mi taki prezencik byla bym szczesliwa
:-)
:-) 

Pocieszka Moja Ukochana!

No i w pewnym momencie oparla raczki o moj wieeeeeeeeeeeeeeeeeelki brzuch (
) podniosla pupcie na prostych nozkach,jak to robi do siadania (chociaz ostatnio zaczela juz tez siadac z pozycji typowo raczkujacej
) i przeszla kilka kroczkow boczkiem na tych swoich prostych noziach!
Od mojego brzucha az do kolan!
Pozniej siadla i zrobila wielkie oczka
!
Chyba sie niezle zdziwila,czego to Ona nie potrafi.
Moj Kochany Dziubolek!