Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja przez ten tydzien 1 kg do przodu. No ale to chyba po wizycie u teściowej. Rybka po grecku, sałatka warzywna, 3 rodzaję wędlin pieczone przez teściową ;D No i bylo jeszcze ciasto z orzechami, ale tego już nie jadłam.
karola7 codziennie zagladam na forum ale jakos nie zawzse chce mi sie pisac. No i jestem ostatnio troche zajeta. Wiem ze mazurek da mi zwolnienie bo zawsze mi je proponuje ale pracy nie mam ciezkiej daleko tez nie mam bo 5 minut samochodem a w domu bym sie chyba nudzila wiec uzgodnilam ze swoim szefem ze do polowy grudnia jeszcze bede chodzic chociaz boire zwolnienie od 24 listopada(bo wtedy ide do gina) a na zwolnieniu bede chodzic do pracy i szef zaplaci mi jeszcze raz takie same pobory. Wiec mi sie oplaca . A czuje sie tez calkiem dobrze. Mysle ze 1,5 miesiaca w domu w zupelnosci mi wystarczy.
Ostatnio sie przerazilam, bo bylam u innego gina i wedlug tamtej wagi wyszlo, ze mam prawie 15 kg. na plusie.... Ale kontrolnie zwazylam sie u mojej mamy i porownujac wyniki sprezd ciazy i teraz na jej wadze wychodzi 10 :-) Mialam nadzieje w sumie, ze mniej przytyje, ale przy mojej przedciazowej niedowadzie gin sugerowal, zeby wrzucic tak z 16-18 kg. Mam nadzieje, ze sie zmieszcze ;-)
Od kilku tygodni co poniedziałek miałam 1 kg więcej, a tymczasem dzisiaj rano niespodzianka i nic nie przybyło ;D ;D ;D więc na + 10 utknęliśmy na jakiś czas ;D ;D ;D