reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Swoją drogą, to jest mega zabawne: jak chcę zrobić siusiu i idę do łazienki, to śladowe ilości lecą, a jak mnie ktoś rozśmieszy, albo kichnę i nie mam wtedy ochoty robic nic innego, to zwieracz nie wytrzymuje napięcia :)

reklama
Hahaha Madziu chyba każda z nas to ma. Mój pęcherz wariuje nocą. Wstaje-zwlekam się z łóżka czasem tylko dla jednej kropelki. Koszmar, który jeszcze ze zdwojoną siłą nas będzie prześladował w 9-mcu jak brzuchalek opadnie. Już się boję ;D

Magdulska jesteś super ;D ;D - majtki poporodowe - no muszę zaserwować to swojemu ciekawe co powie - sexbomba ;D ;D

Ja tam niestety wiem, gdzie poszly moje dodatkowe kilogramy ;-( Czesc w brzuszek (mam teraz 97-99 cm), ale to tam, gdzie przed ciaza bylo 74... tam gdzie bylo moje wymarzone po ciazy i zawsze dumnie podkreslane 58, jest mniej ;-).... Niestety wiekszosc jest na tylku (dobilam do setki ;-( ratunku !!!!) i na udach ;-( Wiec w miejscach, z ktorych zawsze najtrudniej mi sie zrzucalo ;-(

Ja tam zawsze w biodrach duża byłam i uda też niczego sobie.
Równo rok temu śmialiśmy się na imprezce z Piotrkiem, że jak mam takie biodra szerokie to się nadaję do rodzenia dzieci i planowaliśmi sześcioro ;D ;D ;D Mam nadzieję, że już zapomniał i Janek to nie dobry początek :laugh: :laugh: :laugh:

Moja waga troche drgnela od 7 m-ca. Lacznie mam ok.4,5 kg na +. Teraz od 2 tyg. wskakuje mi co tydz.0,5kg. To moja dzidzia zaczyna rosnac!!!

A ja się zmirzyłam i mam 104 cm w pępku i w biuście - urosłam 1 cm - waga na razie stoi ale 15-tego idę do gina to zobaczę bo moja jest mało miarodajna ;D

No to moja waga na szczęście się zatrzymała. Mam 101-102 cm w brzuszku i 14 kg na plusie ;D ;D ;D Mama mówi, że już teraz nie będę tak rosła jak w ostatnim czasie. Przeważnie mama ma rację oby i tym razem teak było ;)

a ja sie cieszylam ,ze moja tez przystopowala,bo przez ostatni miesiac tylko 2 kg(pisze tylko ,bo wczesniej bylo 5,5kg,no ale teraz po tygodniu znow +1kg wiec ...jestem najciezsza mamusia lutowa,hihi mam +17kg ::) ::) ::)

reklama
Kacha... nie ciesz sie tak :-) Ja mam na plusie 16,5 a w tygodniach jestem troche za Toba :-) Wiec spokojnie na tym etapie Cie smigne ;-)

Do góry