reklama

Powrót do formy :) WAGA

Dytek, to na pewno wina pogody.
Mój mąż, na początku ciąży był okropny, po prostu nieczuły potwór. Miał fochy i humory tak jakby to on był w ciąży. Ponoć niektórzy faceci tak mają, że przejmują część objawów ciążowych i on właśnie wybrał sobie podłe nastroje, po za zachciankami żywieniowymi oczywiście. Któregoś dnia nie wytrzymałam, rozwyłam się, jak nigdy w życiu, zagroziłam rozwodem i zaczęłam udawać, że jakiś nagły atak mnie złapał i coś się z tych nerwów zaczyna z brzuchem dziać, tak jak na filmach. Nabrał się na to i od tamtej pory jest zupełnie inny, przykładny mężuś, kochający, czuły i troskliwy tatuś.

reklama
Dzięki dziewuszki. Mam nadzieję, że dam sobie radę. Na pewno pogoda robi swoje bo ostatnio jestem mocno osowiała i różne myśli mi się kłębia w łebku.

Ale z tą sztuczką Dynia to dałaś mu nauczkę ;D.

dydek ja mam tez podly humor od tygodnia ale to poogoda...nie dosc ze puchnie too jeszcze brzuch czasem poboli....ech i wogole jakas snieta jestem...

Bo już myślałam, że to tylko ja taka podatna na depresję. Tydzień to potrafię wytrzymać, ale to już chyba 3-4 tydzień takiej paskudnej pogody- brak światła.
Ojej, bo z wątku "WAGA" zrobiłam "MAŁE SMUTECZKI". Trochę ponarzekałam, ale już mi lepiej. Sorry.

czesc
nie wiem jak to sie dzieje,ze wy mało co przybieracie na wadze-albo wcale ! dlaczego tylko ja musze miec dodatkowe kilogramy,mało co jem a waga ciagle gdzies tam o odrobine idzie do gory -mam dosc .A 20mam wizyte i znowu dostane OPR .A do tego jeszcze jakas nerwiasta sie zrobiłam ,potrafie wsciec sie o byle co,okropne to jest chyba jakas i mnie deprecha dopada-mam juz dosc tego!!!

reklama
Arkadiusz i Basia pisze:
czesc
nie wiem jak to sie dzieje,ze wy mało co przybieracie na wadze-albo wcale ! dlaczego tylko ja musze miec dodatkowe kilogramy,mało co jem a waga ciagle gdzies tam o odrobine idzie do gory -mam dosc .A 20mam wizyte i znowu dostane OPR .A do tego jeszcze jakas nerwiasta sie zrobiłam ,potrafie wsciec sie o byle co,okropne to jest chyba jakas i mnie deprecha dopada-mam juz dosc tego!!!

Basia ja tyje normalnie nic mi sie waga nie stopuje wiec sie nie martw nie jestes sama ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry