reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
ale to jest niesprawiedliwe- ja jem tak zdorwo i mało kalorycznie a jestem jak gruba, wstrętna świnia i na sam widok moich nóg mnie naciaga. jak sie zatruje to nie będe musiała pić piołunu ani brac środków wymiotnych tylko pójde do lustra i sobie popatrze :mad: :mad: :mad: :mad:

Dziewczyny a może by trzeba się więcej seksić to może by pomogło w zrzucaniu wagi. A swoją drogą jak niektóre kobiety to robią że rodzą i są takie chude np. taka Bekhamowa po trójce dzieci?

robią sobie odssysanie tłuszczu.
A+t nie przesadam - mam po ciązy okropne uda!!!!!!!! Takie latając i pofaldowane - to już brzuch mam lepszy :mad: :mad: :mad:

gluszek przesadzasz dojdziesz do siebie juz niedlugo przeciez Twoja Marysia ma dopiero 2 miesiaca poczekaj jeszcze troszke, a i przeciez w ciazy tez swoje przytylas, bo mala lubila zachcianki hihihi

i nie jedz zdrowo tylko to na co masz ochotke, ja zauwazylam ze jak sie pilnowalam i jadlam zdrowo to bylo tego wiecej

kasiaczek ma racje, cos w tym jest :) ja odpuscilam sobie pilnowanie sie i prosze - tylko 2kg in plus. Marzy mi sie stracic jeszcze 4, i dobrze, niech sie marzy, marzenia trzeba miec ;) pozniej pomysle, jak to zrobic. A moze same sie zgubia w pracy...?

wesolutka - super figurka - kiedy ja będę miec taką???
głuszek - ja sobie odpuściłam - zauważyłam, że w takim samym tepie chudnę jak się głodże i jak się opycham - a więc wcinam i powolutku chudnę - tak około 1 - 2 kg na miesiąc - może to mało - ale po roku to jest 12 - 24 kg - a więc sporo

Ja sie moge pochwalic ze w 2 tyg po porodzie zrzucilam wszystko - 15 kg :) a pozniej dodatkowe 5:)niestety marzy mis ie jeszcze 5 ale cos jest ciezko...wydaje mis ie ze to z ciazy zrzucilam tak szybko bo to sama opuchlizna byla przede wszystkim a pozniej ...wiadomo nie mam czasu zabardzo na jedzonko 4 godziny spacerow minimum itd daja swoje...ale czemu waga dalej nie chce pojsc w dol....

reklama
widocznie Lilith Twoj organizm lubi taka wage.
wesolutka - ło matko, ale zajebiscie wygladasz - to po ciazy juz tak? No no no...

Do góry