• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
współczuję...za chiny nie umiałabym zostawic moich kluseczek...między innymi dlatego zdecydowałam się na drugiego potwoka,zeby dłuzej byc z Ewulką,bo nie wyobrażałam sobie rozstania z nią...wiem,ze gadam jak psychol...ale powiem wam,że trochę łatwiej by mi chyba było teraz...znaczy i tak nie zostawię kini z babcią do czasu aż bedzie miała jakieś1,5 roku...czyli jak Ewulkę:)dopiero jak zaczęła sikac na nocniczek zaczęłam ją zostawiac...ależ obco było...

nananan ja ino na chwilkę:) melduję (szczególnie przodownicy trini:)żem se zakupiła rower stacjonarny-magnetyczny w realu...badziew,ale dojade do 47 kg jutro z rana startuje,wiec prosze trzymac kciuki:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

trzymamy trzymamy! ja mam od kolezanki taki dziwny przed potopowy chyba ale ja zaczynam od poniedzialku jak mezus bedzie mial 1 zmiane:) wymecze sie do poludnia a potem luz:)

reklama
biedronka jestem z Ciebie dumna :laugh: tylko, że ja już nie jestem przodownica :(((((((( Waga u mnie stoi w miejscu, bo tu co chwilkę się ważę i tylko załamka. Jak wrócę to muszę sprawdzić na swojej, ale obawiam się, że jeszcze mi coś doszło buuuuuu :(((((((((((
wesolutka super figurkę ma teściówka ;)
abryz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry