reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

A ja miesiąc temu kupiłam sobie dwie pary jeansów i to był błąd, bo teraz przechodzą mi przez tyłek bez odpinania ::) P.S. nie został mi już żaden kilogram po ciąży ;D ;D ;D

reklama
Ja wchodze bez problemu w stare rzeczy juz od dawna(chyba z tydzien 2 po porodzie) ale za to jaka spyra mi wisi...szok...i bluzki ja sa krotsze to wygladam jak jakis mamut:(:(
No ale ja cwiczenia zaczynam od nowa i to z mezulkiem! bedzie mnie motywowal:) i dodatkowo ten rowerek:)

przepraszam bardzo...apeluję o odzew!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czy tylko ja się wciaż nie mieszczę w prawie wszystko??????????????????????no pełen luksus teraz tom się dopiero zdołowała,ale już nie pieke ciasta:(((((((((((dziś pocwiczyłamznowu brzuszki,ale z shape'a,a nie z tami lee i of course 40 min na rowerku...i jeszcze chwilka fat burningu i po 1 cw na piersiowe,pleców,ramiona,pośladki i uda...

ja wczoraj tez juz sobie odpuscilam. Padlam ze zmeczenia i kurna zapomnialam o 6W. Teraz musze zaraz pocwiczyc poki malutka spi.

matko! Co wy wszystkie w takim szale ćwiczeń. Aż mam wyrzuty sumienia, że ja nic. Chyba też muszę te brzuszki zacząć, ale mi się tak strasznie nie chceeeeeeeeeeeeeeeee. :p Za to na poprawę wyglądu brzuszka codziennie zaliczam kawkę i ciasto w dużej ilości ;) ;) ;)

reklama
Do góry