Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej nie, nie jestem. Hmm wlasnie sie zorientowalam, ze chyba nie przywitalam sie tu gdzie mialam, mam racje..?
Przepraszam, ale teraz caly swiat mi sie zmienil, wypadlam juz z tematu internet, forum itd..
zobaczylam temat "poznajmy sie" i weszlam
Sahra może zainteresuje cię wątek mam dzieci urodzonych w miesiącu w którym ty urodziłas, na dole forum wybierasz rok i miesiąc urodzin, są też wątki mam zza granicy, też gdzies u dołu strony, my tu o ciąży rozprawiamy, ale miło że do nas zawitałaś. ;-)
Dziś dowiedziałam się że brzuch mi jednak trochę urósł, ale ja tego nie zauważam pod tymi zwałami tłuszczu ale na pewno nie mam tak ładnego jak ty Ja raczej będe wyglądać jak trzy drzwiowa szafa niż jak kobieta w ciąży
Cobra widze, ze potrzeba Ci porzadnego kopa w dupe . KAzda kobieta w ciazy wyglada jak kobieta w ciazy - to jest fakt i kazda kobieta ma ladny brzuch w ciazy , bo to ich brzuszki i sa ladne i juz !