Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

O jeju, co tak długo trwa im to wypłacanie? Ja mam dostać pierwsze pieniądze za zwolnienie od ZUSu w połowie sierpnia i tak samo jak Ty bardzo na nie liczę - z tego co mówisz wynika, że ZUS może się spóźnić z wypłatą?Witam w - kolejny raz - nie letni i nie wakacyjny poranek ;-)
Ja mam w ogóle do dupy za przeproszeniem humor, a wszystko przez...ZUS
Chciałabym kupić coś dla maluszka, dla siebie, czy nawet do domu ale nie - nie mogę. Dlaczego ? Bo te dziady mi nie płacą...tzn. zapłacą(za zwolnienie), ale mają czas do połowy sierpnia. A ja dalej czekam na pieniądze od 12 czerwca do 13 sierpnia. Ciekawe co bym miała zrobić, jeśli dajmy na to byłabym samotną matką? Tynk ze ścian jeść ? Przez tą sytuację codziennie jestem nerwowa i się ze wszystkimi kłócę tylko. Planowałam się zapisać na usg 3D ale nie wiem czy mogę, bo przecież nie wiem czy będę miała z czego zapłacić...Ehhhh. A potem mi jeden z drugim na diecie poselskiej powie, że nie rozumie czemu młodzi ludzie wyjeżdżają do pracy za granicę...
O jeju, co tak długo trwa im to wypłacanie? Ja mam dostać pierwsze pieniądze za zwolnienie od ZUSu w połowie sierpnia i tak samo jak Ty bardzo na nie liczę - z tego co mówisz wynika, że ZUS może się spóźnić z wypłatą?
Jak to u Was jest dziewczęta?
). Moja deklaracja poszła 15 lipca, bo w firmie mi powiedzieli, że 15stego każdego miesiąca są składane. Za czerwiec dostałam od szefowej liche 500zł, a reszte wypłaty czerwcowej + wypłatę za lipiec(bo w pracy miałam wypłatę na koniec miesiąca) ma mi wypłacić ZUS. Dzwoniłam do nich jakieś 2 dni temu do działu zasiłków chorobowych i babka zapytała się o moje nazwisko, powiedziała "mamy złożone pani zwolnienia za okres 12 czerwca - 13 sierpnia" to ja się pytam, czy chociaż na koniec tego miesiąca mogę się spodziewać pieniędzy, a ona mi na to, że deklaracja była złożona 15tego lipca, więc mają czas do połowy sierpnia...
ja dostaję regularnie 1. U mnie to jest tak, ze zus wysyła kasę do pracy i dostaje przellew z pracy. Może dlatego się nie spóźniają.O jeju, co tak długo trwa im to wypłacanie? Ja mam dostać pierwsze pieniądze za zwolnienie od ZUSu w połowie sierpnia i tak samo jak Ty bardzo na nie liczę - z tego co mówisz wynika, że ZUS może się spóźnić z wypłatą?
Jak to u Was jest dziewczęta?