reklama
ja bym kupiła ksiązkę grzegorza kasdebke "co to znaczy" (są dwa niezalezne tomy - niebieski i pomaranczowy ; cena ok 20 zł za jeden w auchanie
mozna tez dorzucic "mój pierwszy słownik ortograficzny " z zielonej sowy. Moja córka dostała te ksiązeczki na 6 urodziny i robia furorę
mozna tez dorzucic "mój pierwszy słownik ortograficzny " z zielonej sowy. Moja córka dostała te ksiązeczki na 6 urodziny i robia furorę
marusiaczek
Zaangażowana w BB
też nie przepadam za monster high, ale co zrobić, warto obserwować Toys R Us, bo zazwyczaj są jakieś promocje związane z monster high, jak nie na lalki to na jakieś gadżety![]()
ten sklep w ogole jak dla mnie jest najlepiej wyposazonym sklepem z zabawkami dla dzieci. Mówiłem juz o tym wczesniej.
marusiaczek
Zaangażowana w BB
masz racje, zgadzam sie z Tobą. To co byś zapronowała na prezent dla 7latki z tego sklepu?
Ciocia_klocia
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, a ja mam problem, bo muszę kupić prezent siedmiolatce, która interesuje się piłką nożną. Tylko, że ona już wszystko ma! Piłki, koszulki, bramki, fifę 12 itp. Taki zestaw śniadaniowy wydaje mi się oryginalny, a może w ogóle odjeść od tematu piłki i kupić jej coś neutralnego - bluzkę, spodnie?
reklama
NiedługoMama
Aktywna w BB
A może coś bardziej dla dziewczynki? Na pewno się interesuje lalkami, może coś takiego? Brita i Ben
Może sobie zmieniać ubranka i przebierać, albo bawić tymi lalkami, na pewno się jej spodoba.
Może sobie zmieniać ubranka i przebierać, albo bawić tymi lalkami, na pewno się jej spodoba.