reklama
Wlasnie dzien dziecka...
Nie mamy bladego pojecia co kupic naszemu 6latkowi,zabawek ma pelno,ulubionych bajek pelno wiec ciezko cos wybrac ,gry komuterowe nie bardzo,staram sie zeby jak najmniej siedzial przy kompie,ma swira na punkcie autek hotwheels ,ale je dostaje tak o raz na jakis czas,myslelismy nad czyms takim jak Zoo,ale za daleko mamy,nad jezioro zeby pojechac za zimno,a on zaraz do wody poleci...nie wiem ,nigdy nie mialam problemu z kupowaniem prezentow czy duzym czy malym,ale z Seba to mam za kazdym razem zonka
Nie mamy bladego pojecia co kupic naszemu 6latkowi,zabawek ma pelno,ulubionych bajek pelno wiec ciezko cos wybrac ,gry komuterowe nie bardzo,staram sie zeby jak najmniej siedzial przy kompie,ma swira na punkcie autek hotwheels ,ale je dostaje tak o raz na jakis czas,myslelismy nad czyms takim jak Zoo,ale za daleko mamy,nad jezioro zeby pojechac za zimno,a on zaraz do wody poleci...nie wiem ,nigdy nie mialam problemu z kupowaniem prezentow czy duzym czy malym,ale z Seba to mam za kazdym razem zonka
Mozi
MAMUŚKA BB
ada ale prezent dla dziewczynki czy chlopca???moze wiesz co dziecko lubi,to duzo pomoze??
moze gra edukacyjna czy zrecznosciowa,planszowa,puzzle czy zabawka??
moze jakies puzzle wieksze,moja ostatnio od wujka dostala 350 elem i jest nimi zachwycona,bardzo lubi je ukladac albo grac ze mna np. "spadajace maupki" czy planszowe "na grzyby"
moze gra edukacyjna czy zrecznosciowa,planszowa,puzzle czy zabawka??
moze jakies puzzle wieksze,moja ostatnio od wujka dostala 350 elem i jest nimi zachwycona,bardzo lubi je ukladac albo grac ze mna np. "spadajace maupki" czy planszowe "na grzyby"
Ostatnia edycja:
aniadavid
Zaangażowana w BB
Moj 6-latek uwielbia lego, pod kazda postacia
Potrafi siedziec godzinami i ukladac
Ostatnio dostal gre elektroniczna, taka z dwoma dlugopisami gdzie trzeba dopasowac poszczegolne rzeczy - JUNIOR gra edukacyjna i jest nia zachwycony
Siadamy razem i gramy 
dopiero teraz zobaczyłam, że tak mało sprecyzowałam dla kogo prezent
prezent dla chłopca, który kocha lego (ale tego wolałabym niekupować, bo kilka ostatnich prezentów to było właśnie lego
) Mozi podoba mi się pomysł gry zręcznościowej - mogłabyś mi jakąs ciekawą polecić dla dziecka w tym wieku? aniadavid mogłabyś napisać jeszcze raz, jak nazywa się ta gra? wpisałam w googlach junior gra edukacyjna, ale niestety nie znalazłam żadnej pasującej do Twojego opisu 
Byliśmy ostatnio na urodzinach u 7letniego chlopca, tafilillismy z prezentem. to byly taki mini wykopaliska-bryla gipsu a w niej zatopione kosci dinozaura, ktore potem mozna zlozyc w model. z tej samej serii dostal wulkan do samodzielnego wykonania odlew z gipsu i mieszanka do spowodowania erupcji
sama bym sie pobawila a i moja 4 letnia corka byla zaciekawiona.
Mozi
MAMUŚKA BB
ja ma osobiscie te gre i bardzo jej sie podoba Spadające Małpki od MATTEL,dopiero teraz zobaczyłam, że tak mało sprecyzowałam dla kogo prezentprezent dla chłopca, który kocha lego (ale tego wolałabym niekupować, bo kilka ostatnich prezentów to było właśnie lego
) Mozi podoba mi się pomysł gry zręcznościowej - mogłabyś mi jakąs ciekawą polecić dla dziecka w tym wieku? aniadavid mogłabyś napisać jeszcze raz, jak nazywa się ta gra? wpisałam w googlach junior gra edukacyjna, ale niestety nie znalazłam żadnej pasującej do Twojego opisu
![]()
Bóbr Billy - gra - zabawki - sklep internetowy Merlin.pl w sklepach jest sporo takich gier, od 50 zl w gore
dzięki za propozycje - bardzo podoba mi się pomysł z wykopaliskami, bo maluch uwielbia dinozaury
szkoda tylko, że to nie jest wielokrotnego użytku, ale napewno przeszukam internet za tą zabawką
spadające małpki też mi się podobały, ale niestety już takie ma
(sama się chętnie w to od czasu do czasu pobawię
)
reklama
wykopaliska byly tez w wersji chyba diamentow do wykopania i wogole cala masa różnosci. widzialam to potem w smyku, a kupowalam przez internet Russell - internetowy sklep z zabawkami - prezenty, upominki, misie, zabawki, crayola, me to you
powodzenia
powodzenia