reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Prezent na komunię

I napisałam że rodzice mają nad nią wywalone przeczytaj to dokładnie tylko że ma nieciekawe życie a to jest bardzo ogromna różnica nie wmawiaj słów których nie napisałam. Przerobić sensacje z czyjegoś postu to idź gdzie indziej z tobą nie zaczęłam dyskusji
nie no jednak pisałaś, że rodzina ma na nią wywalone

Załączniki

• 7f9120a8-ae40-46ee-9b33-76666e6cb86e.jpeg
    7f9120a8-ae40-46ee-9b33-76666e6cb86e.jpeg
    22,3 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Ale to nie jest powód, żeby swoje emocje wyładowywać na kimś pisząc, że jest ktoś idiotką i śmiać się ,że rodziców nie było stać na złoto.

Jak nie napisałaś jak napisałaś ?
Zacytuję Cię w tym momencie "

Więc o czym piszesz ?
To nie jest przerabianie sensacji , tylko skoro mowa o hejcie to właśnie jest hejt. Ja z Tobą też nie dyskutuje, tylko zastanawia mnie po co kogoś od idiotek wyzywasz np? Ulżyło Ci ?
I właśnie zaczynasz zadymę, nie chcę z tobą rozmawiać chyba zaraz tobie umrze bo właśnie kończę z tobą temat a ty będziesz prowadziła monolog chyba zaraz tobie umrze bo właśnie kończę z tobą temat a ty będziesz prowadziła monolog

I właśnie zaczynasz zadymę, nie chcę z tobą rozmawiać chyba zaraz tobie umrze bo właśnie kończę z tobą temat a ty będziesz prowadziła monolog chyba zaraz tobie umrze bo właśnie kończę z tobą temat a ty będziesz prowadziła monolog
Ja zaczęłam zadymę ? No nie. Ty ją rozpoczęłaś wyzywając kogoś od idiotek i naśmiewanie się. Ja Ci tylko pytanie zadałam, nie odwracaj kota ogonem.
I monologu nie będę prowadzić, zapewniam Cię.

A co mi umrze ?

To literówka daj już spokój nie napisałam że ma rodzina na nią wywalone tylko że ma nie ciekawe życie weź się już zejdźcie ze mnie kobiety

Literówka to jak pomyślisz literkę, a nie jak napiszesz całe zdanie i udajesz, że było o czym innym. Napisałaś innej kobiecie, że rodzina ma na nią wywalone i to jeszcze na podstawie tego, że kupowali jej biżuterię nie w zlocie. Jakby kupowanie drogich prezentów było priorytetem rodziny. To co napisałaś świadczy tylko o tobie.

Literówka to jak pomyślisz literkę, a nie jak napiszesz całe zdanie i udajesz, że było o czym innym. Napisałaś innej kobiecie, że rodzina ma na nią wywalone i to jeszcze na podstawie tego, że kupowali jej biżuterię nie w zlocie. Jakby kupowanie drogich prezentów było priorytetem rodziny. To co napisałaś świadczy tylko o tobie.
Najlepsze jest to, że ja tam słowa nie napisalam o biżuterii 😂😂😂 napisalam tylko, że mam po bliskich pamiątki, ktore nie są ze złota 🙈 równie dobrze mogłabym mieć na myśli np. mieszkanie 😂

Wjechałaś totalnie bezpodstawnie na dziewczynę bo się z nią nie zgadzasz.
Obraziłaś, wyzywałaś, wyśmiewałaś.
Tak to jest hejt zgodnie z definicją.

I to że uciekasz z tonącego okrętu nic nie zmienia. Mam nadzieję, że @aniaslu wycisgnie z tego odpowiednie konsekwencje

To niech się zajmą inwestycjami a nie oczekują zwrotu talerzyka 🙄 co to za paskudna moda nastała by zapraszać ludzi dla k
My byliśmy w tamtym roku na komuni od strony mojego partnera i dawaliśmy pieniążki, to córka kuzyna. Ustaliliśmy z partnera siostrami że dajemy po tyle samo - była to kwota 400zł + słodki upominek

reklama
Do góry