reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Jest taka sprawa. Trudna. Jedna z naszych babyboomowych moderatorek dowiedziała się, że ma nowotwór. Stało się to kompletnie nieoczekiwanie, a szok spotęgowała informacja, że nowotwór jest złośliwy i niestety są przerzuty. Rozpoczęła się walka. Jeśli możesz wesprzeć Iwonę, bo wiesz jak ważne, żeby maluszki miały mamę - nie czekaj. Jeśli masz do niej pytania, wiesz, gdzie jej szukać. Przeczytaj i zadziałaj

reklama

Prezent na roczek

reklama
moja corcia dostala ten pchacz (taki sam jak wkleilas) i szczerze polecam. Moja corcia chetnie sie bawi choc na poczatku miala problemy z "pchaniem" go, ale szybko sie nauczyla. Polecam!

a ja uparcie wszystkim polecam Garnuszek na Klocuszek. Dla mnie rewelacja. Półtora roczny synek mojej koleżanki dostał to ode mnie na pierwsze urodziny i jeszcze Mu się nie znudził.

Wg mnie hipcio szybko sie znudzi. Pchacz duzo fajniejszy.:tak:

Moja mala dostala na roczek SUPER!!! KRZESEŁKO UCZYDEŁKO FISHER PRICE (258139534) - Aukcje internetowe Allegro i to jest jedyna zabawka, ktora jest w stanie zainteresowac ja dluzej niz 10 min. Polecam!
Kolezanka chwalila tez SUPER!!! WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI FISHER PRICE ! (258115443) - Aukcje internetowe Allegro

A jak czesto tata Adasia daje mu prezenty? Bo moze warto pomyslec o czyms na dluzej- np. jakis rowerek albo samochod na akumulator.

Prezentow nie robi wogole...

Tez myslałam o tym krzeselku albo o takim warsztaciku, ale mieszkam w bloku, w 3 pokojowym mieszkaniu, z babcia i rodzicami... Z dasiem zajmujemy najmniejszy pokojik wiec nie ma mowy zeby gdzies wstawic takie zabawki :(...
A u rodzicow w pokoju tez juz jest graciarnia, bo stoi wozek i pelno innych zabawek adasia :(

Tata Adasia stwierdzil ze mam malemu wybrac prezent za 300 zł lub wiecej a on mu go kupi na roczek...

Myslalam o ktorejs z tych rzeczy bo co innego?

A moze macie jakies inne pomysły? Doradzcie!
6 - Hipcio - Klockowy Łakomczuszek FISHER PRICE (258516721) - Aukcje internetowe Allegro

Fisher Price Pchacz Chodzik + Klocki NOWOŚĆ Gwar (257873404) - Aukcje internetowe Allegro
My mamy taki chodzik pchacz,ale firmy Playskool.Kuba go uwielbia ,a ma dopiero 9 miesięcy,myślę,że do roczku juz nie będzie potrzebny.Ale jest to super sprawa do nauki chodzenia.
Polecam uczoną słuchaweczkę Fishera i Szczeniaczka Uczniaczka.Poza tym
Motocykl policyjny - bujak 1592, Little Tikes / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci
Pony na biegunach 710010, Berchet / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci

reklama
Ja bym prezent uzależniła od ruchliwości dziecka. Więc jeżeli umie samodzielnie chodzi to najlepsze są rowerki np:
Rowerek Boby Delux - MillyMally - TuTuTu - ubranka dla dzieci i niemowląt, artykuły dziecięce, sklep internetowy

a jeżeli jeszcze nie jest stabilne w pionie to pewnie coś takiego :
edukacyjne - Interaktywny Piesek Fred - Tiny Love - TuTuTu - ubranka dla dzieci i niemowląt, artykuły dziecięce, sklep internetowy

a że masz 300 zeta do wydania to dołóż fajnych książeczek i coś muzycznego maluchy to uwielbiają!

Do góry