reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

reklama
Magda jesteś wielka!
No dwa w jednym:) Przy moim małym metrażu idealne rozwiązanie.

Kasiu pchacza takiego kupiliśmy dla Arturka i Gabi się dziś nim bawiła. Ale niestety za lekki do pchania bo jej ucieka hihi Zaraz zdjęcie wstawię.

mamy tego samego pchacza co magda - dostaliśmy od kogoś; póki co, nogi ma doczepione tylko z jednej strony i leży sobie jako pochylnia, a mała tam czasem sobie powłącza muzyczkę i popstryka czym się da;
ale czytałam gdzieś opinie, że jako pchacz jest za lekki i za szybko jedzie, że dziecko się może przewrócić; nie wiem jak to u nas będzie;

No właśnie też czytałam te opinie...Jak dla mnie to kółka dość fajnie chodzą, tzn nie za szybko, przynajmniej po dywanie...Myślę że na panelach byłby bardziej niebezpieczy...te z chicco mają np blokadę jak pchacz zacznie jechać za szybko i to jest bardzo fajna sprawa.
Tylko jak pisałam mój Jaś nie wpadł na to że jak to popcha to będzie mógł dojść sobie wszędzie, jak go ustawiałam przy tej rączce to zaraz myk na kolanka i do zabawek z przodu;-) A przy meblach chodzi perfekcyjnie i nawet potrafi już ustać chwilkę nie trzymając się niczego:-)

ja mam pchacza chiccowego i z tego co pamietam (Monia sie go jeszcze nie doczekala) to hamulce sa, owszem, ale po to zeby pchacz nie uciekal jak dziecko bawi sie sorterem... nie wiem czy sie nie zepsuje jak bedzie go dziecko pchalo na hamulcu...hmmmm...

ale tak czy siak ja bylam z niego zadowolona - Jasiek też ;-)

reklama
Do góry