reklama

Prezenty...

Fredka szukałąm auta do skręcania na prezent - na urodziny dla Cinka bo idziemy 25.05 i przypadkiem patrze na aukcje - kupiłaś takie z wiertarką :) fajne jest???

A ja mam pytanie za 100 pkt - jaki fotelik na rower? polecajcie co sprawdzone polecone...????
no i na wieści o plaźmie też bede czekac
a jak macie jakis pomysl na prezent dla Lola ale jakiś drobniejszy 30-40 zł to chetnie przyjme :) bo my się właśnie z taą kolezanka "wymieniamy" urodzinowo i kupujemy takie prezenty w tej cenie ale ja totalnie dla Lolka nie mam pomysłu...kurna to dziecko wszystko ma!!!

reklama
Baska teraz u nas na topie tez temat fotelika na rower...Kiedys nawet program ogladalam specjalny o testach dla takich rzeczy ale wszystko z glowy wylecialo...Na dniach jednak pedzimy szukac cos konkretnego bo w koncu moje kochanie naprawilo mi rower...Znowu lsni i najwazniejsze dziala :-D

Baśka... poprostu super. Olka ma wielką radochę... no i tata również. Polecam. Samochód jest w miatę duży, wkrętarka super wkręca i wykręca śrubki. Myslę, że naprawdę będzie to dobry prezent. :-)

Fredka dzięki :) to mów nam tu jeszcze szybko jaki fotelik kupiliście i jak Olcia w nim? ty jeździłaś z nią czy mąż? cięzko się z takim klockiem jedzie???
ja wlasnie przegladam pojazdy akumulatorowe bo dziadkowie cos przebąkują że chcą się złożyć...ale szczerze mówiąc nie jestem przekonana choć przejrzeć można :)

A ja tak myślę i myślę i chyba stanie na lego. Dostał Miki w sobotę cysternę lego od wujka i widzę, że fajnie się tym bawi (tym bardziej, że jest tam przycisk i cysterna "wydaje głos" tankowania:tak::-D). Tablica też świetny pomysł:tak:

Baśka u mnie mąż mnie namawia non stop na właśnie pojazd na akumulator ale mi się wydaje że to za wcześnie a poza tym u nas taki problem że jest 2 dzieci więc kłótnia by była i trzebaby odrazu 2 kupić:-D

u nas bedzie sporo gosci na ur..i kazdy juz pyta co Klaudii kupic?..a czy ja wiem?:dry:sama pomysłów nie mam..wiec beda niespodzianki:-)..a p reszte prezentów z PL mała dostanie w lipcu:-):-)

reklama
Fotelik BIKEY do 22 kg na bagażnik (355434292) - Aukcje internetowe Allegro

taki kupilismy fotelik. Ola była zachwycona przejażdżką. Co do wagi to Adam nie marudził. Mieliśmy tylko mały problem. Nasz bagażnik nie nadawał się do przymocowania tego fotelika i niestety tu był największy problem. Jednak jak to facet, pomyślał i problem jakoś rozwiązał.
Sylwuś u mnie Ola zamiast po tablicy maże po ścianie. Ostatnio mnie przechytrzyła i pomazała nam ścianę na wysokość swojej głowy i ropiętość swoich ramion - czarną kredką. Wogóle nie wiedziałam, czy się smiać czy płakać. Miała szczęście że pomalowała w ukrytym miejscu, bo nie wiem co bym jej zrobiła. Przy okazji pokarze Wam zdjęcia jej arcydzieła. Jej malunek zajął dosłownie 2 minuty. tyle czsu mnie nie było w pokoju. A kredka została przemycona w rękawie. :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry