Wow!!! no to chyba mieliście gości bardzo dużo Rusałko

mam nadzieje że relacja fotograficzna juz jest alboi niebawem bedzie - zaraz sprawdze
u nas Karol dostaje na bieżąco to, co już zakupione - jakoś tak nie czekaliśmy do urodzin

bo szkoda żeby leżało bezczynnie

a w urodziny i tak dostanie od reszty rodzinki prezenta...
no więc od nas na urodziny - marble race - takie budowle co się kulki spuszcza po nich (chyba gdzieś na zdjęciach Izę z czymś takim widziałam) Karol zafascynowany, od moich rodziców będzie fotelik rowerowy - dzis zamówiony w sklepie ale ponieważ byliśmy na ostatnią chwile i nie można było płacić kartą...zostawiliśmy rower i w piątek odbieramy go z fotelikiem ( a przy okazji nowym kołem bo Paweł stwierdził że się mocniejsze przyda), od moich rodziców na dzień dziecka dostał jeżdzik, piłkę i takie rzutki na rzepy - no i oczywiście wszystko musiał wypróbować - a jeździk na topie

(taki tradycyjny jak polecałyście) od nas na dzień dziecka -dresik śliczny welurowy Goliński (model navy

) więc też juz dzis przymierzyliśmy - dostanie jeszcze jakąś ksiażeczkę, itp duperelki...no a reszta raportu po urodzinach - czyli po 01.06 bo robimy 31 05 dla rodzinki i 01.06 dla znajomych - wszyscy naraz sie u nas nie zmieszcza