reklama

Prezenty...

Świetny Irmo pomysł!
my Klaudii kupujemy najprawdopodobniej laptopa(pomyslimy jeszcze - kupimy go w lipcu w PL)..a teraz 7 czerwca na weekend tez gdzies wyskoczymy:tak:

a jutro u nas impreza urodzinowa:-):-):-):-)
sama jestem ciekawa co mała dostanie:-)

reklama
Tam jest super Irma my mieliśmy właśnie teraz w ferie zimowe w tamte okolice pojechać na narty i zachaczyc o Tatralandie .......cóż zimy nie było i nie pojechaliśmy :wściekła/y: Ale napewno się tam wkrótce też wybierzemy :tak:
Co do prezentu to narazie niesprecyzowane plany
albo to

LEGO DUPLO 4960 WIELKIE ZOO OFERTA TYGODNIA (357919445) - Aukcje internetowe Allegro

albo to

2 w 1_TABLICA MAGNETYCZNA I KREDOWA ______+LITERKI (359670658) - Aukcje internetowe Allegro

albo to

2w1 quad-pchacz 6V OD 1 dźwięki światła INJUSA (358022565) - Aukcje internetowe Allegro
a może jeszcze coś innego ;-)

i tak Klaudia juz na urodziny dostała - oryginalna, duza pluszowa Myszkę Miki, drewniane kolorowe klocki, wielki"piórnik"- zestaw pisaki, mazaki, długopisy, farbki, nozyczki, linijki ..itd..spodenki z tuniką, dwie chusteczki/czapeczki na głowe, 3 misiaki, jedna lale i słodycze..reszta prezentów czeka w PL:rofl2:

reklama
Wow!!! no to chyba mieliście gości bardzo dużo Rusałko :):) mam nadzieje że relacja fotograficzna juz jest alboi niebawem bedzie - zaraz sprawdze

u nas Karol dostaje na bieżąco to, co już zakupione - jakoś tak nie czekaliśmy do urodzin :( bo szkoda żeby leżało bezczynnie ;) a w urodziny i tak dostanie od reszty rodzinki prezenta...
no więc od nas na urodziny - marble race - takie budowle co się kulki spuszcza po nich (chyba gdzieś na zdjęciach Izę z czymś takim widziałam) Karol zafascynowany, od moich rodziców będzie fotelik rowerowy - dzis zamówiony w sklepie ale ponieważ byliśmy na ostatnią chwile i nie można było płacić kartą...zostawiliśmy rower i w piątek odbieramy go z fotelikiem ( a przy okazji nowym kołem bo Paweł stwierdził że się mocniejsze przyda), od moich rodziców na dzień dziecka dostał jeżdzik, piłkę i takie rzutki na rzepy - no i oczywiście wszystko musiał wypróbować - a jeździk na topie :) (taki tradycyjny jak polecałyście) od nas na dzień dziecka -dresik śliczny welurowy Goliński (model navy :)) więc też juz dzis przymierzyliśmy - dostanie jeszcze jakąś ksiażeczkę, itp duperelki...no a reszta raportu po urodzinach - czyli po 01.06 bo robimy 31 05 dla rodzinki i 01.06 dla znajomych - wszyscy naraz sie u nas nie zmieszcza :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry