Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kopka próbowałam. Mojego męża to nie rusza. Mogę sobie z domu wyjśc, nic nie mowić dokąd ide i o której zamierzam wrócić, moge wyjśc sama, moge wyjść z dzieckiem, jego to nie interesuje.
U mnie aż takiej tragedii nie ma, mąż nie pije wiec alkoholu nie musze dostarczać a gdyby pił to jest go u nas pod dostatkiem, mamy pełny barek przeróżnych różności z całego świata, i też na nocki nie znikamy (ani ja ani on).
Kurcze tak sobie myśle dziewczyny, jak łatwo jest powiedzieć, że rezygnuję, chce czegoś innego bo to co mam mi sie nie podoba i nie czuje sie szczęśliwa a jak trudno to zrealizować. Jesteśmy małżeństwem z dzieckiem, fakt faktem nie mam tego co bym chciała czyli nie mam tak okazywanych uczuć jakie mi sie marzą i coś się jednak między nami wypaliło ale sądzę, że bardziej skrzywdzilibyśmy dziecko rozstając się, rozwodząc. Owszem, często brakuje mi sił, cierpliwości a nawet słów, często staje na pozycji przegranej ale nie potrafiłabym podzielić na pół własnego dziecka.
Co dziennie widuję jednego chłopca z rozbitej rodziny,(rodzice rozwiedli sie bo mamusia znalazła sobie innego mężczyznę) wiecie jaki jest pokrzywdzony? Aż sie serce kraja, uśmiech na jego buzi już kilka miesięcy nie widziałam, ciągle mówi, że mamusia i tatuś się już nie lubią a on ich przecież tak bardzo kocha i zadaje mi pytanie czy wiem może, dlaczego sie nie lubią. No ryczeć mi sie chce za każdym razem jak musze mu odpowiadać an takie pytanie. Dzięki temu chłopcu wiem, że musze walczyć o rodzine.
mysle,ze metoda milczenie jak wzbiera nas w zlosc jest dobra,ale na chwilke.Warto najpierw ochlonac zanim sie cos powie,zeby w zlosci nie zranic drugiej osoby,ale przemilczanie nie jest rozwiazaniem bo sprawy nie zostana wyjasnione i beda peczniec,az wkoncu ktores wybuchnie.K@m@ oczywicie walcz o swoja rodzine,ale nie zatracaj w tym siebie.Gdzies w glebi czuje,ze u was wszystko sie ulozy.Moze faktycznie musicie sie dotrzec,ja z P nadal sie docieramy,ale jakos nam to idzie![]()