• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Ja to przyznam się szczerze że odkąd zaczęłam staranka to seks nie jest już dla mnie taką przyjemnością jak kiedyś. Ciągłe te wyliczania kiedy trzeba są dołujące, dlatego to jest mój ostatni cykl na hormonach od następnego cyklu będe starała się wyluzować i nie myśleć tyle o tym. Zobaczymy czy mi się uda, ale nawet jeśli nie to przynajmniej moja psychika trochę odpocznie

Magda.Ch ja tez trzymam kciuki zeby t o spoznienie to byl fasolek :) U nas juz 14 cykl staran - nie staran... bo ja nie patrze kidy mam plodne tylkko na zywiol... jeszcze kiedys sie zalamywalam dlaczego akurat ja nie moge zajsc?? ale teraz juz na luzie do tego podchode... poprostu tak ma byc...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry