• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Wróciłam do domu, nie wiem czemu ale z tel nie mogę pisać na bb:crazy: jestem padnięta, także jutro wszystko opowiem :tak: weekend wspaniały, a Ja jutro kupuję podpaski , bo @ za rogiem, no trudno, pewnie nie można mieć wszystkiego naraz :-)
zuza - widzę że też poleciałaś w dół, to podajmy sobie ............ podpaski :-p
Do jutra :*

Anastazja - no rzesz.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to nie tak miało się skończyć no:crazy:...
Kurcze no...myslałam, że tutaj zapoczątkujesz piękną ciążową jesień...No nic co by tu nie gryzmolić głupot...nowy cykl nowa nadzieja...Trzymaj się!!!
Zuza - Ty też kochana się trzymaj!!!
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI:happy:

Ehhh no życie jak zwykle zaskoczyło , albo i nie, zależy jak na to spojrzeć.
Ale mam postanowienie : 1. ćwiczę brzuszki i coś na nogi, bo z wagą nawet nawet się da zaprzyjaźnić, ale Ja mam cielsko takie obwisłe więc trzeba coś porobić :tak: 2. dalej pozytywne afirmacje, myślenia i nastawienia ( jak tylko skończę się gniewać na naszą ochronę :-D) 3. w następnym cyklu pierwszy test robię ( o ile tempka będzie na to wskazywać ) między 10 a 12 dc :tak: 4. postaram się pić te ziółka sumiennie przynajmniej do OWU :-D:sorry: teraz mi wychodziło co 2 dzień :-):-)

No a jak Wam minął weekend? Ja w warszawce byłam :-p ale Was nie spotkałam :eek:

roza - jak samopoczucie przy CLO? Wiem że różnie to bywa :-)
nikusia - a Ty już po OWU? :szok: no i jakie przeczucia tym razem ? ;-)

Anastazja - kochanie ja jeszcze przed owu :tak::tak: po metformaxie cykle mi się o co najmniej 4 dni wydłużyły więc bzykanko owulacyjne przed nami :-)...obstawiamy środę i piątek :tak:...no ale wiesz to jak w toto lotku !!!
Kochana plan masz dobry, ja już się wyzwoliłam z planów dalekosiężnych...myślę o tym co dzisiaj bądź ewentualnie w weekend ;-):tak:
Brzuszki mówisz???Mh... no mnie się by przydało...ale leniwa się zrobiłam jak jestem na tej cholernej diecie... i wczoraj stwierdziłam, że jednak mogliby mi chociaż pozwolić jeść np. cukiereczka dziennie :cool2:
Za tydzień mam wizytę u gina i już ćwiczę moje życzenie laparoskopii ewentualnie HSG :tak:
A I ZAPOMNIAŁAM... przeczucia ????Na ten cykl????CÓŻ CHCIAŁABYM zaskoczyć :-D..znaczy się zajść w upragnioną, wyczekaną ciąże :-)

Spojrzałam na wykres to mi się wydawało że już po OWU :cool2:
Nie no Ja tak daleko muszę planować, np. wyjazdy, wyjścia, o cholera - nici z mojego planu, w piątek jedziemy do siostry męża na weekend, to ani brzuszki ani wysiłek ,tylko pewnie picie i obżarstwo mnie czeka :eek: dobrze że przynajmniej nie trafimy z wyjazdem w OWU :-)
a z tą dietą, to nie zazdroszczę, Ja słodycze muszę codziennie jeść, nie mogę się powstrzymać :sorry:

reklama
Wiesz...ja tam bym się nie obraziła...ale znam siebie i wiem, że owu prze de mną :tak:
Ja byłam przerażona bo małż ma szkolenie w sobotę i niedzielę i już bałam się, że dupa z tego cyklu ale może starczy a jakby co to jak wróci w niedzielę to dostrzelimy :-)
Olać dietę :tak:...każda okazja jest dobra do świętowania...zaczniesz po weekendzie:-)
No cóż ja już po 4 prawie miesiącach przyzwyczaiłam się do życia bez cukru...chociaż tak się tylko wydaje ale w wielu produktach mimo wszystko cukier jest ukryty :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry