• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Ja jestem :-)
Super... w sumie dziś mamy 9 rocznicę ślubu ale oddzielnie ją spędzamy :cool:...chociaż pogoda 9 lat temu była taka piękna jak dzisiaj :tak:... no cóż fajnie jest bo okazało się, że małż jedzie na szkolenie 13.10 a nie 12.10 więc jeszcze 12 - go go dopadnę i może "coś" w znaczeniu drugi dzidziulek wreszcie z tej naszej ogromnej miłości będzie :tak:
Zuza - A Ty już po owu???
Ja już po kawusi :-) koleżanka kupiła na wynos...mniam mniam super :tak:
Kasienkadg - &&&&&&&&&& są mdłości jest dobrze!!!
Ja odliczam do wizyty u gina i już mniej niż 2 tyg jupiii

Ja dopiero się wygrzebałam z obowiązków , ale jestem tylko na chwilę, bo trzeba coś popracować :-p
Dziękuję dziewczyny, z jednej strony mam taką pozytywną wiarę w to , że się udało, ale jak porównuję z poprzednimi wykresami to już tak miałam że mi w 9-10 dniu stała wysoko i dopiero od 12 leciała w dół, no i mam takie rozterki z rana:sorry::confused2:
W ogóle to nie wiem, jak to jest , ale w ciągu ostatnich pół roku czułam moment OWU, wiedziałam z dokładnością co do godziny ( no może minuty to przesada :-D) a tym razem ..... nic ... nawet mnie jajniki nie ciągnęły, w ogóle przez ten cykl przeszłam jak burza - nic nie pamiętam, nic nie czułam, nic nie widziałam - hmmmm pewnie to dlatego że byłam tak strasznie podniecona kupieniem nowej zabawki :cool2::-D
U mnie dzisiaj piękna pogoda - mogę wreszcie wrócić rowerem do domu, bo stoi w biurze już od tygodnia bo nie było pogody żeby nim wrócić :tak:
Zuza - piękny wykres, schodki do celu , widać jak wysoko i długo trzeba wchodzić na górę żeby osiągnąć wymarzony cel :tak:
Za wszystkie dzisiejszy wizyty trzymam kciuki, i czekam na relacje :-)

ZUZA - TOŻ JA ŚLEPOTA JESTEM :-D
WYKRES BOSKI...chociaż powtórzę to samo co wcześniej bo dla mnie temp. nie ma znaczenia ale ładnie jest u Ciebie a jak się czujesz???Inaczej coś? Czy nic???

kwaituszekq a Twój M to gdzi e,że od 3 dni nie możesz się z nim skontaktować?
Nikusia no tempka ładna ja dopiero chyba 3 cykl monitoruje na temperaturce no i jakoś mi się sprawdza bo jak leci w dół to wiadomo o co chodzi ,na razie to spuchnięta jestem bo wodę organizm zatrzymał no i brzuch standard na @ pobolewać zaczyna nic nowego ;-)

wszystkiego dobrego Wam życzę i spełnienia marzeń oraz mnóstwo wspaniałych chwil ze sobą!!!

anastazja trzeba siły i wiary a ja wiem,że się uda!!musi w końcu ja już tyle czekam to w końcu musze się doczekać jak każda z Nas!!!

ZUZKA - WEŹ no weź powiedz co Ty łykasz??? ;-):-)...podziel się no...bo ja też chce tak na życie i nasze oczekiwania patrzeć ;-):-):-)
DOCZEKAMY SIĘ JAK NIE DZIECKA to garba na pewno do 67 roku życia "coś" musi urosnąć no :tak::-D
DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA !!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry