reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Dana o matko:no: porządne okulary to spory wydatek:-( powiem że też dostałam od Anastazji parę kopniaków na rozruch hihihi:-);-)

Nikusia pewnie że tak - nie ma co sobie żałować:-), co do wykresu to dziś lipa bo mam plamienie minimalne bardzo ale to i tak za wcześnie:-( jutro małpiszon sie rozwinie.... już nie jest tak ładnie no ale nic trzeba recepty wykupić i działac nadal:-D:-D

Kasieńka wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy!!!!:-D:-D

Sun dobrze że nie masz dokuczliwych objawów - oby tak dalej:tak::-)

Kwiatuszek no ale już zdrowy mąż??? oj to biedna byłaś i Ty;-)

Czesc dziewczynki;)

Kwiatuszku - oj chory facet to gorzej niz chore dziecko:-D

U mnie dzien jak co dzien. Walcze z mdlosciami;] Wcinam caly czas chrupki kukurydziane bo tylko to pomaga;] Wczoraj bylismy w kinie na "Jestes bogiem" - polecam, fajny film.
wink2.gif

A tu mam dla was cos z humorem - duzo czytania, ale warto !!! Ja sie niezle usmialam
laugh.gif

ELDDIS TYPHOON GTX !!! ZAREJESTROWANA !!! (2637281809) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dziewczynki fluidki dla Was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ksieńka możesz odczuwać leciutko zaokrąglony brzuszek... Ja jestem w starszej ciąży i ja już chodzę z rozpiętymi spodniami... mam tylko zaciągnięty pasek, bo nie jestem wstanie się zapiąć... W przyszłym tyg idę kupić spodnie z taką gumą na brzuszek, bo w zwykłych spodniach jest mi za ciasno... Współczuję Ci z mdłościami, bo ja nic takiego nie przechodzę... ;-)

Cześć dziewczyny ja miałam dzisiaj straszny dzień w pracy normalnie masakra dobrze że już koniec. A jak wasze starania o bebiko :-) nikt tu nic nie pisze na ten temat wrzuciłyście na luz :sorry2:

No proszę, nie ma mnie trochę a tu cisza :angry::angry::angry:
żebym nie musiała palcami wytykać :-p:-p
Łapię fluidy skoro inne nie chcą, to na bliźniaki będą :-D:-D:-D:-D
Popatrzcie na mój wykres, na bank ciąża , jak myślicie? ;-)
bezdzietna - a gdzie pracujesz że taka masakra ? :-)

Nie wiem czy mogę się przyznać , ale Ja mam spodnie, spódnicę i rybaczki ciążowe :zawstydzona/y: spodnie kupiłam pół roku temu bo cena mnie skusiła i nadzieja że za chwilę je ubiorę, a spodnica i rybaczki sprzed prawie już 3 lat , ehhhh jak ten czas leci , masakra :szok:
3 lata temu Kornelcia się zagnieżdżała :tak: a mamusia w tym czasie ostro imprezowała :szok::zawstydzona/y::sorry2: Może i tym razem wrzesień/październik będzie udany :tak:

dzień dobry dziewczęta

a co u Was tak cichutko?
gdzie się podziewacie? ja wróciłam wczoraj od siostry ....
Anastazja tempka &&&&&&&&&&&piekna

danao ,roza??halo halo?
witaj bezdzietna!zapraszamy na wątek zaraz go rozkręcimy :tak:

reklama
Do góry