reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Anastazja - wykres bardzo ładny i moim zdaniem "inny" od poprzednich...ale ja w temp. i zygzaki jako objaw ciąży nie wierzę, więc jeśli czujesz, że to ciąża to tak trzymaj :tak: mam nadzieję, że to CIĄŻA :-):tak:

Gratuluję nowego auta...my 2 lata temu również z myślą o nowym życiu kupiliśmy większe, wygodniejsze i....auto zostało a życia nowego nie ma :no:
Zuza - a jak tam Wasze adopcyjne sprawy???
Kwiatuszek - ja tydz. temu chorowałam ale się jakoś szybko ogarnęłam...ba ja się cieszyłam bo oprócz ciąży to był mój 1 raz jak byłam chora i oznacza to, że nareszcie mam w sobie przeciwciała i mój organizm ładnie się broni :tak: - jedno dobre!!!
Kasienkadg- jak się kochana czujesz???

Zuza - no pewnie bym bardzo chciała...ba marzę o mdłościach ciążowych.. a Ty jak? Który to dzień cyklu???
Bezdzietna - to &&&&&&& za wizytę!!!
Jutro??? Jutro to ja mam 9 rocznicę ślubu i planowałam, że będzie dzidziol pod sercem...a że nie ma to idę do fryzjera :-) a obiad mh..... szkoda, że sam się nie zrobi :sorry:....także jutro na sucho :-p
Ale wczoraj zraziki robiłam i wyszły mistrzowskie ...nie chwaląc się :tak:

Anastazja - tempka obiecujaca;) Chociaz ja sie zbytnio na wykresach nie znam... To wypada teraz 8 dzien fl?
no dzisiaj to już 9 a jutro 10 dzień FL:-):tak:

nikusia - właśnie tym się podniecam że jest inny niż wszystkie:tak: my mieliśmy też kupić kombi, ale niestety jak się nie ma zbyt dużo funduszy a chce się mieć dobre auto to nie można wybrzydzać, ale bagażnik jest większy od tego co mamy, przesiedliśmy się z rocznika 98 w 2009 :sorry:a na dachu mamy miejsce pod relingi i pod bagażnik ten u góry:tak: ale jestem zadowolona z tego naszego kijanka :-p:laugh2:
To jutro dzień wizyt - trzymam kciuki &&&
zuza - co u Ciebie? ;-) bliżej niż dalej do końca cyklu ;-)

reklama
Do góry