• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Jestem po;)))))):-):-):-):-):-):-)
Widzialam moje najcudowniejsze 1cm szczescie z serduszkiem bijacym 122 razy na minute;DD:-D:-D:-D:-D

To jest najpiekniejszy widok i najpiekniejszy dzwiek jakiego kiedykolwiek moglam doswiadczyc!!!! Jestem przeszczesliwa!!!:-D:-D:-D:-D:-D
I zycze wam - wszystkim staraczkom - jak najszybciej takiego widoku i takich wrazen!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

p.s. A dzidzia jest dokladnie w takim wieku jaki wynika z OM;))))

Zuza ładnie masz na wykresie:-):-) a jak się czujesz po CLO?? ja dziś zaczęłam brać:tak:

Kasieńka
gratulacje!!!!!!:-D:-D

Nikusia spóźnione ale wszystkiego naj naj:-D:-D

Anastazja i jak tam u Ciebie???

Ja mało piszę bo net mi się wiesza często co mnie wkurza:wściekła/y:

reklama
Sobotni melduneczek :tak: ja już chatę ogarnęłam obiadek ugotowany i zjedzony, pranko uprasowane...czas na kawusię :tak:
U nas jeszcze bzykanie przed - owulacyjne :tak:...od środy będziemy owulacyjnie działac :-)... a potem już wszystko w rękach Boga :-)
Roza- dzięki kochana za życzenia...
Anastazja ????? no i &&&&&&&&&&&&&&&
Zuza ????? &&&&&&&&&&&&&
Kasienkadg-
głąski dla brzuszka:tak:
Sun - dla Twojego też :tak:
Kwiatuszu buziak :-)
MIŁEGO WIECZORU

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć