butterfly21
hope & love
Sun przykro mi bardzo ... ja tak samo reagowałam z niechęcią do dzieci jak poroniłam
a teraz chyba zaniechamy starań bo jutro się okaże czy dostałam pracę, to ciąża nie na rękę mi będzie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sun doskonale wiem, co czujesz. Niestety. Ja cały czas mam żal do losu, dlaczego wszyscy dookoła chcą i mają a ja nie. Pracuję w przedszkolu więc możesz sobie wyobrazić co ja czuję jak widzę mamuśki odbierające swoje dzieci jednocześnie trzymając wózek z drugim.... przykre to ale prawdziwe. Staram się myśleć o czym innym, ale te myśli same przychodzą. Tracę powoli siły i co najgorsze, czuję, że długa droga przede mną...![]()
Niestety los jest niesprawiedliwyciężko pojąć dlaczego kobiety pod stałym nadzorem lekarza i tak nie mogą zajść w ciąże ... być może ludzka podświadomość jest taka wredna
i człowiek niby nie myśli ciągle o dziecku ale jednak ...