reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Majeczko jesteś super!!!!:-):-):-) ty Zosiu też:tak:. Bardzo się cieszę, że dziewczynki coraz lepiej się czują:tak::tak::tak: - oby tak dalej...

reklama
Witajcie e -cioteczki z rana :-):-):-):-)
Ciekawe jak dzisiaj się mają nasze wojowniczki ;-)
Wpadłam na pomysł-nie wiem czy dobry ale zapodam:-D
Może jak Majcik wróci do domku, każda z nas wysłałaby do niej kartkę z pozdrowieniami, życzeniami zdrówka itp.:confused: Mała miałaby pamiątkę i wiedziałaby ile ludzi o niej myślało i pamiętało jak walczyła o życie gdy była malutka.
co wy na to??????
miłego dzionka, miłego weekendu i czekamy oczywiście na dobre wieści :-D:-D:-D

Sto lat Maju !!!

Zdrówka,zdrówka,zdrówka i żebyś spędziła swoje pierwsze urodzinki w domku !!!

sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!
Majeczko zdrowiej nam szybciutko i zawsze bądź takim slicznym rozesmianym maluszkiem jakim jesteś teraz:-):tak::tak::tak::tak::tak:

Wszystkiego najlepszego dla Mai!!!
DUŻO ZDRÓWKA!!!

A co do karteczek dla Mai, to my z mężem mamy zamiar odwiedzić Ją osobiście!!! Inaczej nie widzę!!! ;-):tak::-):-D

Trzymam dalej kciuki za nasze Dziewczyny w Poznaniu i czekam na wieści... :-)

Gabi - póki mogę jeszcze wcześnie chodzić spać, to staram się to wykorzystać. Zdaję sobie sprawę, że mając dzieci tak się nie da. I myślę, że sama się o tym przekonam. :tak: Pozdrawiam!!!

cutegify52co9bn7.gif

Wszystkiego najlepszego Maju Nasza sliczna dziewczynko
z okazji ukonczenia 11 miesiecy

Przede wszystkim duzo duzo zdrówka

A od nas Majunia dostanie karteczke z zyczeniami na roczek
Moncik bedziesz musiala chyba skrzynke na listy poszerzyc ;-)​

Tak tez właśnie myslałam żebyśmy grupowo powysyłały karteczki np. na roczek :tak:
Jasne,że wolałabym osobiście odwiedzić Maję i jej rodziców, mozna by np. jakies forumowe spotkanie e-ciotek zorganizować ;-)ale niestety mieszkam na drugim końcu Polski:-:)-:)-:)-(

E,tam na drugim to ja mieszkam;-)
Już po 11,pewnie zaraz jakieś wieści będą...:confused:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry