reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja w to nie wierzę. Przecież mieli tlen zmniejszać a to byłoby nie możliwe przy tym (przepraszam za określenie) dziadostwie.

Mam nadzieję, że lekarz za wczesnie wysunął wnioski, mocno w to wierze, nie ma innego wyjścia.
Trzymaj się Moniu mocno bo napewno ta huśtawka jest nie do wytrzymania i wierz w Swoje dziecko w jej siłę a nie w paplanie lekarzy oni muszą wszelkie możliwości dopuszczać ale Maja sama wie najlepiej jak jest i im wszystkim jeszcze pokaże.

Mocno trzymam kciuki, aby to tylko błędna diagnoza była.

reklama
Chol*ra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::no::no:
Ja wierzę,że to błędne przypuszczenia !!! Tylko dlaczego w ogóle...
Mońcik,będzie dobrze,musi być,po prostu musi:wściekła/y:
Nie pozwolimy Panu Bogu zapomnieć o Was nawet na minutkę,będziemy tu wszystkie co chwilę do Niego pukać i prosić...
Jejku,że nie możemy w żaden sposób pomóc,troszkę Wam zabrać tego cierpienia...:no:
Kochani,jesteśmy z Wami,chociaż tak duchowo,płaczemy z Wami, ale wierzymy całym sercem,że Majeczka będzie zdrowa !!!!!!!!!!!!!!

Mam smsa: " nic nowego, zwiększyli tlen do 80"
A już miała malutka 75..ahh...:((
Nie wiem co mam Monice powiedzieć...jak pomóc?????
Boze...:(((((

MAJECZKO KOCHANA.....SKARBIE NIE PODDAWAJ SIĘ!!!

już 17.00 czekamy na wiadomości...może a MAM NADZIEJĘ że wizyta o 16.00 przyniesie tylko dobre wieści i że ten koszmar z płuckami Mai okaże się tylko pomyłką

Tak mi przykro :-( Mam nadzieje ze to jednak cos innego, niegroznego! :-( Trzymam kciuki baaaardzo mocno!!! Majunia musi wyzdrowiec...

madzia ja też nie wiem :-:)-:)-:)-( co powiedzieć
Przekaż Moni, że nadal wierzymy, modlimy się i trzymamy kciuki za nich, ze jesteśmy z nimi całym sercem.....Żeby się nie poddawali

reklama
Boze,patrzysz i nie grzmisz...jak Ci lekarze moga to robic Monice i Marcinowi...jakies domysly,przypuszczenia bezpodstawne bo bez badan...to sie w glowie nie miesci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...
Majeczko a ty skarbeczku pokarz tym doktorkom ze sie myla i do przodu...Nasze modlitewki sa z Toba...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry