Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Boże jak cudownie tu wejść i przeczytać takie wieści :-):-):-):-):-):-):-)
Majeczko modlimy się za ciebie aby tych cudów było więcej - o po postu pękamy z radości :-):-):-)
superrrr Boze Jedyny wielkie dzieki tak wielu nas sie modli i cuda sie zdazaja pozostaniemy w modlitwie caly czas aby nasza kruszynka wrocila do zdrowka I juz niedlugo powie *tofam cie mamu* bedziemy ryczec jeszcze bardziej KOCHAMY CIE SERDUSZKO WALCZ DALEJ !!!!!!
Na pewno jutro zajrze tu nie raz ale nie wiem czy starczy mi czasu wiec............. Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt wspaniałych,podarunków, dużych, małych, a ja życzę, moi mili,:*byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy, pisząc wiersz pięknych wydarzeń. Może cicho bez hałasuNie zważając na bieg czasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może siedząc przy kominie, tulić sercem swą rodzinę, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu wór napada, sypiąc bliskim pyłek życzeń, tego Wam dziś właśnie życzą TYNKA, TYNEK I MALE TYNKI
A za wszytskei zlozone wczesniej zyczeni bardzo bardzo goraco dzieckujemy
Hurra,hurra,Majulka jest niepokonana!!! :-) :-) :-)
Jak cudownie czyta sie takie wiadomosci!!! Suuper poprostu!!! Maju,jestes niesamowicie dzielna dziewczynka! I tak trzymaj!!! :-) :-) :-) :-) :-)