Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Doris,sliczna foteczka!
Monika,cudoooooooooooooooooooooowne wiesci,hurrraaaaaaa!!! Ale sie wszystko ladnie uklada w tym Nowy Roku!!! :-) :-) :-)
Czekamy na wiesci po 20. :-)
Ogromnie się cieszę z postępów Majeczki i życzę jej, aby każdy następny dzień przynosił więcej dobrych wieści.
Szczęśliwego Nowego Roku Wszystkim :-):-):-)
Szczególnie tych, z kim spędziłam Sylwestra m.in.
Karolina i "Stefan"(dzięki, dzięki, po sto kroć dzięki,
Haker i Spirit (co złego to nie ja ;-))
i dwa Hanutki (oby kiedyś trzy )
U Majulki wporządku. U Zosi też
Właśnie opanowałam modlitwę do Ojca Pio...proszę ile się da !!!
Eve...twoja paczka dotarła do Gliwic. Marcin dziś pojechał do domu, to w weekend ją przywiezie. Teraz wiem, że masz na imię Ewelina, a ja przechrzciłam cię na Evę he he
Madziu...śliczne te fotki Filipka, cudo chłopak, ja tam odrazu się w nim zakochałam...niech no mi Majka podrośnie
Doris...dziewczynki wyszły świetnie...Agnieszko...mnie sie jednak przyda to SPA he he...
Zmykam prosic dalej o zdrówko.
Do usłyszenia ...
Mońcik, fajnie że jesteś w dobrych nastroju. W końcu ruszyło - ten dobry okres trwa od 23 grudnia. Ja uważam to za znak, modlitwy są potrzebne, szczególnie takie zbiorowe. Więc nie przestawajmy się modlić!!!
Dobranoc e-cioteczkom!!!
MMM życzę kolorowych snów o wspólnych chwilach we trójkę. Niedługo te sny się spełnią!!!