reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ojejku,przykro mi strasznie z powodu tego chlopaka... :-( [']
I szkoda,ze MM nie mogli sie dzis spotkaz z Majulka,a ona z nimi... :-(
Ale najwazniejsze,ze Pszczolka sobie radzi i ma taki rewelacyjny humorek! :-) :tak: :-)

reklama
Oj jak dobrze wiedzieć że nasza pszczółka zadowolona i dobrze się czuje:-):-):-)
takie uroczystości przykre i smutne zawsze -a szczególnie gdy odchodzi młody człowiek:-:)-:)-:)-(
[*]

oj przykra wiadomość serdeczne współczucia .:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A co do Majeczki to aż miło się czyta takie posty że jest uśmiechnięta to znaczy że zdrowieje perełka malutka :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)a ciekawe co u Zosieńki pewnie tez maleńka czuje sie dobrze.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):blink::blink::blink::blink::blink::blink::-):-):-):-)Pozdrawiam was Czekam na wieści po wizycie u Majeczki po 20 mam nadzieje ze Mońcik cos napisze nam . buziaki trzymajcie sie:-D:-D:-D:-D:-D

Dalej zadnych wieści od Mońcik :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:Czekam aż cos napisze wtedy pójdę spać bo trochę sie denerwuje .Buziaki dla dziewczynek Mai i Zosi i ich mam .:-):-):happy2::tak::-D:-):happy2::-D;-):-);-):happy2::-D:-p:happy2::tak::happy2::-):happy2:co tam ciekawego u Zosi i Mai parametry są lepsze.Pozdrawiam:-):-):-)

[*]
[*]
[*] Dla tego chłopaka... To takie trudne, kiedy ktoś bliski odchodzi. Panie świeć nad Jego Duszą.

Witam!

Ja na urlopie, w domu komputer działa jak chce, ciągłe problemy z logowaniem. Dobrze, że chociaż mogę przeczytac, co u Mai... :wściekła/y:

Bardzo mi smutno z powodu tego chłopaka
[*] :-(

Dobrze, że u Mai wszystko ok. Cieszę się ogromnie i wierzę, że zbierze wystarczająco dużo sił, żeby samodzielnie oddychać. Do trzech razy sztuka... ;-)

Pozdrawiam wszystkich urlopowo!

Dzisiaj jestem trochę zaganiana. :blink:
Do tego Kubuś złapał jakąś trzydniówkę, z gorączką, ale jego zachowanie wcale na to nie wskazuje - rozrabia jak zwykle. :-)

Posty będę czytac na bieżąco, tylko pewnie dziś nic nie napiszę, a więc do jutra e -cioteczki!!!

Pozdrowienia dla MMM, Zosi i jej Rodziców!!!

li-6403.png

reklama
ja tez witam was serdecznie e-cioteczki :-):-):-):-):-)Też czekam na wiesci o Majeczce i Zosi przy okazji.:tak::tak::tak::tak::tak:Od wczoraj mała także czekam na wiesci Ale tylko same super !!!! :-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry