Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
zpraszam na wątek o Malwince z taka samą wada serduszka Co Majeczka . 1% podatku dla Malwinki forumowiczki do dzieła !!!!!Razem możemy pomóc tym dziewczynkom Mai i Malwince !!!Wysyłam wam jej zdjęcie
Wczoraj ani słowa, bo wróciliśmy od rodziny późnym wieczzorem. Cały dzień bez widzenia Mai. Ale są tego i plusy - wyrwałam się na chwilę z tego szpitalnego życia. Mimo smutnej okazji, zapomniałam na sekund pare o swoich problemach...tak dawno nie widziałam krewnych
Za to, dzisiaj...czym prędzej do małej.
Maja trochę śpiąca i w gorączce, przez chwile pouśmiechała sie do nas i pokazała, zeby ją ululać do snu. Kochana niunia. Paremetry dobre. Na dniach będzie próba ekstubacji, ja myślę że może w piątek? chyba ze znowu wezmą mnie z zaskoczenia - tak tez jest dobrze! Dopiero o 16 bedziemy rozmawiac z lekarzem bo teraz wszyccy na sli operacyjnej.
Zosia...znowu coś jakby gorzej. Dowiemy sie wiecej.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KUBUSIA Z OKAZJI 2 URODZIN SPEŁNIENIA MARZEŃ I DUŻO PREZENTÓW ŻYCZENIA ŚLE E-CIOCIA MAGDULENKA Z CÓRECZKAMI NADIĄ I ZUZANNĄ
Moniczko,no to w takim razie czekamy na wiesci po 16tej - na pewno beda dobre. :-) Ciesze sie,ze troszke sie oderwalas od tego wszystkiego - chwila "odpoczynku" nalezala Ci sie,jak najbardziej.
Witaj Moniś! W takim razie czekamy na wiesci po 16:00, a skąd ta gorączka Majuniu kochana zdrowiej maluszku i zbieraj siłki do ekstubacji. Oj żeby tym razem się udało ....