reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monia kciuki nadal zaciśnięte, żeby Maja jak najszybciej pozbyła się infekcji i oby budziły was telefony tylko z dobrymi wieściami

reklama
Cóż można napisać? Żeby to nie było trywialne...
wesprzeć i modlić się:tak:
i wierzyć, bardzo mocno wierzyć, że na pewno będzie dobrze
Monia - tak bardzo chciałabym przytulić, wesprzeć... powiedzieć, że będzie dobrze... cóż mogę? powiedzie tylko trzymaj się mocno i wytrwaj! daj z siebie wszystko, co tylko możliwe... niech Majeczka czuje twoją obecność, bo przez to szybciej może wrócić do zdrowia... będzie się czuła bezpiecznie... ale i wypoczywaj, jak się tylko da!
Majeczko - walcz! tyle już przeszłaś... walcz kochanie!!! my tu wszystkie razem z Tobą walczymy! Boże! dodaj jej sił!!!

Ja tak jeszcze napisze o moje akcji z listami za granicę... olali nas:-( będę walczyć dalej:tak:

Tak bardzo każda z nas chciałaby jakoś pomóc. Ulżyć Majuni i Tobie Moniko. Jednak jedyne co możemy to modlić się i trzymać kciuki. Pan Jezus napewno wysłucha tylu pórśb o zdrówko Mai. Przecież nie może zlekceważyć tylu modlących się ludzi. Napewno tak nie postąpi.
Majeczko bądź silna i walcz z tym wirusem!!! Nie daj się paskudzie!!!
A Ty Monika jesteś taka silna, że to przetrzymasz. Tyle już zmartwień pokonałaś i z tym sobie poradzisz!!!
Jestesmy z Wami!!!

Serce pęka...:-(. Brak słów....:-(

Trzymajcie się kochani.
Jesteśmy serduszkiem z Wami.

Dziewczyny!!! Właśnie w radio Fan wysłuchałam krótkiej audycji na temat Mai!!! :) :-):-):-):-)
Krótka informacja o chorobie, informacja o możliwości pomocy poprzez uczestniczenie w jutrzejszych imprezach w Gliwicach i Zabrzu. Bardzo się cieszę, że aż tyle osób jest w to zaangażowanych. I myślę, że jutro na imprezach będzie dużo ludzi. Ja nawet poprosiłam męża aby zapytał o urlop. No i mam nadzieję, że go dostanie, abyśmy również mogli się pojawić z Zabrzańskim Vipie. :tak:
POMÓŻMY MAI !!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak:

Co chwile sprawdzam czy nie ma jakiejś wiadomości od Moniki :zawstydzona/y:...tak bardzo wierzę że wszystko ułoży sie tak jak powinno byc...
Majeczko...walcz Kochana...walcz ze wszystkich sił!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry