reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Właśnie wróciłam ze szpitala.
Maja spała jak weszłam, ale po chwili wyczuła moją obecność i obudziła się... a może to kichająca pielęgniarka...?! Co druga chodzi tam zakatarzona, echhh...

Maja oczywiście zaczęła mi się zalić, ten pomocnik w oddychaniu to masakra. Nosek małej cały czas jest zadarty, ciągnący, a te noski pocharatały jej całą śluzówkę. Poprosiłam, żeby w miarę mozliwości zmienić jej ten aparat na tradycyjne noski, bo dziecko mi sie zamęczy, az ropka z krwią pod nosem. Jutro zadecyduje lekarka.
Niestety Majka wciąż gorączkuje, kupki nadal chlustające. Jedyny plus, że ma spory apetyt i nadgoniła juz swoją wage.
Kurcze, nie wyglądała tak biednie, kiedy razem byłyśmy na pediatrii.
Przekazałam jej wszystkie całusy, pozdrowienia i kciuki." Pobawiłysmy "sie chwilkę, ale Majcik szybko zrobił sie marudny, bo chciała bym ją wzięła na rączkki i przytuliła, ale niestety pielegniarki mowiły, że zbyt wiele tych kabelków no i ten tlen...
Czas mijał, a ona wciąż patrzyła na mnie, czemu jej nie wezmę i nie ululam. Musiałam wyjść, zostawić ją pod opieką pielęgniarek w takim stanie, bo mała nie zamierzała się uspokoić dopóki jej nie wezmę. Odsunęłam się z jej pola widzenia - powoli cichła, wyszłam...smutno mi :(

reklama
ode mnie też przytulasy ogromne!!!!!!!!Przecież to wszystko dla jej dobra :-:)-:)-(kiedyś jej to wytłumaczysz:tak::tak::tak::tak: nosek do góry!!!!!!!!!!!zwyciężycie to wszystko dzielne jesteście!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Monia głowa do góry!!! wszystko będzie dobrze, musi być!!! Maja jest w dobrych rękach
to okropne, że nie można swojego dziecka przytulić, a ono nie rozumie czemu mama nie weźmie na ręce:-( ale dziękujmy Bogu za to, że tak nas skonstruował, że Majeczka tych chwil nie będzie pamiętać i prośmy, żeby pamiętała już tylko super dzieciństwo:tak:
przesyłam tysiące buziaków
trzymajcie się cieplutko

Maju trzymaj sie dziewucho bo chce Cie Michasiowi przedstawic!!!! :-) :-)

JUTRO ZOBACZYMY SIE W ZABRZANSKIM VIPIE!!! slemy wielkie calusy!!!!

Ja niestety nie mogę uczestniczyć w dzisiejszych imprezach, (mam za daleko), ale całym serduszkiem jestem z wami ,żeby pomóc Mai;-).

Super zabawy i żeby jak najwięcej pieniążków, myśli, modlitw, uzbierało się dla Tego małego serduszka:).

Pozdrawiam Ania z Quintusiem;-).

Kochane moje...

Chcę sie z wami podzielić wrazeniami z wczorajszych imprez majeczkowych :)

A więc, odstresowałam się przy okazji. Tak mile byliśmy zaskoczeni frekfencją w jednym z klubów...oraz zaangazowaniem wszystkich zaproszonych gwiazd, które stale utrzymywały atmosferę majeczkowej akcji "ratujmymaję"...niesamowicie. Wszyscy bardzo serdeczni. Przyjaciele, znajomi...dopisali, cudownie było ich wszystkich widziec, bo w ostatnim czasie daaawno nie mieliśmy takiej sposobności.
A Dj-e...to tacy otwarci ludzie, polecający się na kolejne akcje Majki. Organizatorzy spisali sie na medal. Dzięki Obelku, Tomku, Oleńko, Hakerku,Adaśko, Adi...oraz wszystkim, którzy sie jeszcze sie do tego przyczynili.
A wiecie, że samo źródlo tego pomysłu wzięło się właśnie stąd?!!!
TO OD SAMEJ KARLAM WSZYSTKO SIĘ ZACZĘŁO :tak:BUZKA, KOBIETKO !
Wkrótce zaprosimy was do obejrzenie relacji z obu imrez okiem kamery z E-CLUB.
Pięknie, poprostu, pięknie. Ach...to dało kolejnego powera. Majeczko kochana...zbieraj się maleństwo, świat na nas czeka :)
Całuje wszystkich!

Witam,

Garśc wrażeń z wczorajszych imprez :tak:

BYŁO GRUUUUUUBOOOOOO :-):-):-)

Ludzie dopisali, goście (artyści i DJ'e) - brak słów :-)

Ogólnie całośc akcji udana w 1000000000000000000000000 %

Dziękuję wszystkim, którzy przybyli, dziękuję organizatorom, gwiazdom, po prostu wszystkim :-)

Widząc wczorajszą frekwencję w lokalach czułem ogromną satysfakcję, szczęście i zadowolenie, że cały włożony w to trud się opłacił :tak:

Moniś - fajnie było Was widziec, porozmawiac i w ogóle :-)

Do kolejnej takiej akcji (będą napewno) :tak:

Pozdrawiam - jestem z Wami :-)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
super, ze wszystko sie udało:happy::happy::happy::happy:

reklama
No impreza byla super ;-) Monia dziekuje za mile slowa ale nie czuje zebym sie az tak przyczynila :-) i tak wydaje mi sie ze to malo i zal mi ze nei moge pomoc bardziej :-( no ale wspolnymi silami "zwojujemy swiat" sciskam mocno!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry