reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
W gardle aż mnie ściska z tej radości a łzy wzruszenia ciekną jak szalone. Nie potrafie tego opisać. Tak bardzo się cieszę:tak:.

reklama
Super wieści!! Majeczka jest poprostu niesamowita! Nie daj się Dziecino - operacja zbliża się wielkimi krokami, a po niej będziesz już tylko zdrowa!!!
Monika a my modlimy się nadal o zdrowie dla Mai oraz o siły dla Ciebie i Marcina! Zobaczysz, ani się obejrzysz, a już będziecie z Mają w domu i będziecie się szykowali na Wasze wspólne pierwsze święta!!!
Przesyłam gorące całuski!!!!!!!!

Wspaniałe wiadomości, Moniu super tak długo na to wszyscy czekaliśmy. Juz niedługo.....;-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::-D:-D:-D:-D.

Maja wie że nadchodzi Jej czas :tak::tak::tak: Czas na zdrowe i beztroskie dzieciństwo :-):-):-)

Witajcie cioteczki :-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)
Jak sie czuje dzisiaj nasza bohaterka?????Czekamy na kolejne dobre wiadomości :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

No to się pobeczałam z radości i ze wzruszenia ... i ledwo widzę klawiaturę ...:tak:

Tak się cieszę Mońcik :-):-):-D:-D :happy2::happy2:

Modlitwy są teraz potrzebne jeszcze bardziej ....więc do dzieła cioteczki!

Cieszę się, że Majeczka zwalczyła osłabienie i jest skora do zabawy. Wciąż jestem z nią myślami, wkradła się w moje serce na dobre. :tak: Wspaniałe wieści wciąż ściskają za gardło i wywołują łzy wzruszenia. Majeczko modlę się żarliwie! W Mikołajki będziesz miała to wszystko za sobą. ;-) Buziaki! Pozdrawiam wspaniałych rodziców! :happy::tak::happy::tak::happy::tak::happy::tak::happy::tak:

No to teraz już będzie z górki, wtorek już blisko,Majeczka pewnie czuje że już niedługo będzie zdrowa, opuści szpital, i będzie tulić się do Mamusi i Tatusia.
Super.

reklama
Hip hip Hurraaaa...

No to teraz już całkowicie z górki! Jak się Majcik rozpędzi, to tylko patrzeć jak pod choinką będzie buszować, ściągać i zajadać bombki! :rofl2::eek:

I górki... na sankach, bo w końcu już zima!

Cudowny świąteczny prezent!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry