reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Majeczko, kciuki zaciśnięte z całych sił - to już w tym tygodniu! Modlę się coraz częściej... Ani się obejrzysz, a będzie już po. :happy: Buziaczki od cioteczki! Relaksuj się, ile się da (w objęciach Mamy to takie proste...). :blink:

reklama
Dziś mi się śniło, że Mońcik zatrzymała się u mnie na noc przed operacją Majeczki (chyba we śnie mieszkałam bliżej niż 100km od Poznania :confused:). I była w dobrym optymistycznym nastroju.
Wierzę że wszystko będzie dobrze i mocno trzymam kciuki!!!!!!

no nareszcie sie dorwalam do kompa :-)weekend w pracy odcial mnie od swiata
:-)
Maju kochana juz niedlugo bedzie brykac z Michasiem!! :-)

Moncik, Majuniu, jestem myslami z Wami! Badzcie dzielne dziewczynki. Bedzie dobrze bo przeciez inaczej byc nie moze!!!! :-) KCIUKI ZACISNIETE juz teraz i puszcze dopiero jak Majunia bedzie cała i zdrowa po operacji :tak::tak::tak:

Ja również kibicuję całym sercem!!! Teraz czekamy na operację i powrót Mai do domku. Wszyscy będziemy wtedy świętować!!! :tak::tak::tak::tak::tak:

JUTRO WIELKI DZIEŃ ????????????????? tj.transport do Poznania???????
Trzymamy kciuki naj naj naj mocniej
Majeczka dobrze wyglada :-):-):-):tak::tak::tak::tak: i na prawdę urosła :szok::szok::szok: duża śliczna panienka :tak::tak::tak:
KOCHAMY CIĘ WSZYSCY MAJECZKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-) i kciuki trzymamy;-);-);-);-);-);-)

Coraz bliżej nowego życia...pakuję nas...marzę...
Kolejna radość - jak wrócimy z Majeczką, wreszcie nasza Sarunia wróci na stałe do domku :-)

Moniś...jeszcze gorącej modlimy sie o szczęśliwą podróż do Poznania, o szczęśliwą operacje i piękny powrót do domku zdrowej Majeczki i Waszej psinki :tak::tak::tak:...
Kochana...a zabierasz laptopa ze sobą żebyśmy wiedziały co z wami sie dzieje dobrego :-)

reklama
Mońcik, pamiętaj jeszcze o tym, ze Majeczka ma najwspanialszego z możliwych Anioła, który na pewno czuwa i zawsze bedzie nad nią czuwać. Dzieci to niesamowite i wyjątkowe Anioły! Bedzie dobrze, bardzo mocno w to wierze!!!! :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry