Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Majeczko, kciuki zaciśnięte z całych sił - to już w tym tygodniu! Modlę się coraz częściej... Ani się obejrzysz, a będzie już po. Buziaczki od cioteczki! Relaksuj się, ile się da (w objęciach Mamy to takie proste...).
Dziś mi się śniło, że Mońcik zatrzymała się u mnie na noc przed operacją Majeczki (chyba we śnie mieszkałam bliżej niż 100km od Poznania ). I była w dobrym optymistycznym nastroju.
Wierzę że wszystko będzie dobrze i mocno trzymam kciuki!!!!!!
Moncik, Majuniu, jestem myslami z Wami! Badzcie dzielne dziewczynki. Bedzie dobrze bo przeciez inaczej byc nie moze!!!! :-) KCIUKI ZACISNIETE juz teraz i puszcze dopiero jak Majunia bedzie cała i zdrowa po operacji
JUTRO WIELKI DZIEŃ ????????????????? tj.transport do Poznania???????
Trzymamy kciuki naj naj naj mocniej
Majeczka dobrze wyglada :-):-):-) i na prawdę urosła duża śliczna panienka KOCHAMY CIĘ WSZYSCY MAJECZKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-) i kciuki trzymamy;-);-);-);-);-);-)
Moniś...jeszcze gorącej modlimy sie o szczęśliwą podróż do Poznania, o szczęśliwą operacje i piękny powrót do domku zdrowej Majeczki i Waszej psinki ... Kochana...a zabierasz laptopa ze sobą żebyśmy wiedziały co z wami sie dzieje dobrego :-)
Mońcik, pamiętaj jeszcze o tym, ze Majeczka ma najwspanialszego z możliwych Anioła, który na pewno czuwa i zawsze bedzie nad nią czuwać. Dzieci to niesamowite i wyjątkowe Anioły! Bedzie dobrze, bardzo mocno w to wierze!!!!